reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
to umawiamy sie wstepnie na sobote... ale fajnie...
kto jeszcze idzie?????????????
kto jeszcze idzie?????????????
Pysia moja tez o stalych co 4 godz ale to zalezy jak sobie rozplanuje.zazwyczaj ma o tych samych godzinach ale teraz jak jej daje nowosci t wszystkos ie przesuwa....i np jutro zamiast zjesc o 14 bedzie chciala o 15 ... wkazdym razie zawsze co 4 godz! i ja tez tak robie woda do butelki i ogrzewacza mleczko w saszecce i juz
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Witajcie Dziewczyny !!!
Niezmiernie się ciesze :laugh:, że odkryłam ten wątek i moge poklikać z osóbkami z sąsiednich miejscowości
Ja jestem z Czechowic-Dziedzic ale również bardzo często bywam z moim maleństwem w Bielsku.
Pozdrawiam : Zielona
Niezmiernie się ciesze :laugh:, że odkryłam ten wątek i moge poklikać z osóbkami z sąsiednich miejscowości
Ja jestem z Czechowic-Dziedzic ale również bardzo często bywam z moim maleństwem w Bielsku.
Pozdrawiam : Zielona
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Hej Zielona!!!
Fajnie ze do nas dolaczylas.... zagladaj tu jaknajczesciej... i napisz cos wiecej o Tobie i Twojej Dzidzi...
No wlasnie o ktorej?? Bo ja mysle ze tak wlasnie kolo 14tej... Moze ustalimy jakis znak rozpoznawczy po ktorym sie poznamy...
Fajnie ze do nas dolaczylas.... zagladaj tu jaknajczesciej... i napisz cos wiecej o Tobie i Twojej Dzidzi...
No wlasnie o ktorej?? Bo ja mysle ze tak wlasnie kolo 14tej... Moze ustalimy jakis znak rozpoznawczy po ktorym sie poznamy...
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Więc jak już pisałam jestem z Czechowic....mój syneczek Oskarek ma ponad 4 cztery miesiące i jest naszym kochaniutkim aniołeczkiem.
Na chwile obecną jest dwa sni po szczepieniu i dopadła go gorączka więc siedzimy w domciu.
Ogólnie jest żywym dzieckiem i uwielbia jedzonko aktualnie waży 7100 i mierzy 64 cm.
Wkleiłabym fotke ale..nie umie
Dziewczyny czy spotykacie się wraz ze swoimi pociechami???
Na chwile obecną jest dwa sni po szczepieniu i dopadła go gorączka więc siedzimy w domciu.
Ogólnie jest żywym dzieckiem i uwielbia jedzonko aktualnie waży 7100 i mierzy 64 cm.
Wkleiłabym fotke ale..nie umie
Dziewczyny czy spotykacie się wraz ze swoimi pociechami???
reklama
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Może uda mi sięwkleić albumik...