reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

hej dziewczyny chyba koniec świata wkońcu nadchodzi przecież to co sie dzieje na polu to masakra nienadążam z odśnieżaniem przed sklepem a sypie i sypie:no:
Co tam słychać paula chyba już urodziła bo znikła z forum:laugh2::laugh2:

No a u nas po staremu dziewczynki zdrowe do przedszkola chodzą chętnie jutro zabawa karnawałowa na którą bardzo się cieszą:-D
a ja jakoś ochoty nie mam iść bo jak pomyślę że stracę tyle czasu a mogłabym posprzątać no ale zobaczę bo chcę męża wysłąć ale i jemu i dziewczynką ten pomysł się nie podoba:no:.
Zaszczepiłam ostanio natalię na błonnice tężec krztusieć i ma taki wielki rumień napuchnięty i bolący ciekawe kiedy jej zniknie.
No miłego dzionka życzę i udanego weekendu

reklama
HEJ Pauland a co tam taka cisza czyżbyś była juz szczęśliwą mamą:rofl2:daj znac co sie u ciebie dzieje.Czekamy?
A ja melduje,ze moja Angelisia juz ma zaliczony swój pierwszy bal w życiu był aniołkiem i jak dyrektor powiedział pani Celestynce''prawdziwy aniołek"-no cóż szkoda że ino w przebraniu:baffled:Chodzimy teraz na 7.30 do zeróweczki i pierwszy tydzień był tragiczny,ale dzisiaj juz było ok oby tak dalej.Czy nie słyszałyście czasami kiedy ma być konie tej złej zimy?:crazy:ja chce wiosne prawdziwą:tak:pa

Hej dziewczyny. przepraszam ze Wam sie wtracam na watek ale chciałam sie tylko co dopytac. mianowicie czy w Sferze jest plac zabaw dla dzieci za darmo? licze na Wasza pomoc. Pozdrawiam ;*

Cześć dziewczyny
Mam taką ogromną prośbę do was czy mozecie się podzielić informacją do jakiego lekarza gin w BB chodzicie ?
Jestem na początku ciąży i chciałabym żeby prowadził mi ją ktoś naprawdę dobry a widzę że wy już zaprawione w bojach to może pomożecie :tak:

Dziekuję za każdą odpowiedź :-)

Wtaj czekolada ja ciąże prowadzę u doktora Piotra Lasatowicza,gabinet ma na oś. Karpackim.Przyjmuje i na NFZ i prywatnie,wizyta prywatna kosztuje 50-70 zł. Bardzo dobry i sympatyczny lekarz,dokładny i cierpliwy,pracuje również w szpitalu na Wyspiańskiego.Pozdrawiam

reklama
reklama
Do góry