reklama
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Jeśli chodzi o spotkanko to ja bardzo chętnie
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Narazie zmagamy się z gorączką :-[
Mały miał w poniedziałek szczepienie i niestety teraz męczy go temperatura , przed chwilą byłam w aptece i polecili mi paracetamol czopki , mam nadzieje że poskutkują , a jak nie to jutro będe musiała koniecznie jechać z nim do lekarza, bo wydaje mi się że coś za długo go trzyma.
Mały miał w poniedziałek szczepienie i niestety teraz męczy go temperatura , przed chwilą byłam w aptece i polecili mi paracetamol czopki , mam nadzieje że poskutkują , a jak nie to jutro będe musiała koniecznie jechać z nim do lekarza, bo wydaje mi się że coś za długo go trzyma.
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
A to Olo
Wlasnie sie obudzilem...
Taki jestem dluuuuuuugi....
Co ja robie?? Aha, kapie sie...
i tak mi dobrze...
Wlasnie sie obudzilem...
Taki jestem dluuuuuuugi....
Co ja robie?? Aha, kapie sie...
i tak mi dobrze...
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Agusia- ale fajniutki ten twój syneczek i widze że tak jak mój Oskarek bardzo lubi się kąpać 8)
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Pysia- oj teraz to napewno będe częstym gościem na forum , szkoda tylko że nie odkryłam go wcześniej
Madzia- to może zorganizujemy za jakiś czas jakieś spotkanko w Bielsku i wtedy na luzie spotkamy się z naszymi pociechami Ja jestem jak najbardziej "Za" i nawet moge zająć się zorganizowaniem spotkanka jeśli macie ochote oczywiście.
Madzia- to może zorganizujemy za jakiś czas jakieś spotkanko w Bielsku i wtedy na luzie spotkamy się z naszymi pociechami Ja jestem jak najbardziej "Za" i nawet moge zająć się zorganizowaniem spotkanka jeśli macie ochote oczywiście.
reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
To jest plan tego pikniku na lotnisku...
http://www.aeroklub.bielsko.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=77
My bedziemy ok 14tej. Wozek Olo ma granatowo czerwony... chyba wiecej takich nie bedzie...
http://www.aeroklub.bielsko.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=77
My bedziemy ok 14tej. Wozek Olo ma granatowo czerwony... chyba wiecej takich nie bedzie...