reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

U nas też super. W sobotkę byliśmy prawie cały dzionek na Żarze, pogoda super dopisała, Oleńce się podobało. A wczoraj trochę w domku trochę na plotach u znajomych. A dziś wieczorem idziemy na bioderka a jutro to mniej przyjemne - szczepienie.
Ale nam się ładna pogoda zapowiada, żeby tylko przestało trochę wiać to dziś znów spędzimy dzionek w ogródku.
Cuziaczki dla wszystkich dzieciaczków i mamuś.

reklama
Ehh dziwna ta pogoda :/ Słońce fajnie pięknie świeci ale ten wiaterek.Jeszcze mnie cosgłowa boli:/ A Oliwka dzisiaj śpi już prawie od 12 :D Tylko co jakiś czas się przebudzała i zasypiała znowu :) Ale się wyśpi a jak głodna będzie :) Ojojoj :D
Nie wiecie gdzie można tanio kupić jakiś kombinezon na zime?Bo bede musiała kupić małej coś w pazdzierniku

resizeofs5001378ip3.jpg

resizeofresizeofs5001367zo7.jpg

Nasza Bobolina :)

jutro wkleje reszte zdjec bo dzis padam a nie chce is ie zmniejszac:)

Agusiaaa to jak ty czesto wstawalas wczesniej? ja juz od dawna wstaje tylko 1 raz a chodzi spac najpozniej o 21 a wstaje o 6 i jak dla mnie ten jeden raz to i tak duzo hihi:)

wkoncu zmniejszone:

troche ich zamiescilam bo dawno sie nie pokazywalysmy:)
resizeofresizeofresizeofs5001354wy8.jpg

na spacerku:
resizeofs5001356ha1.jpg

resizeofs5001358ta4.jpg

resizeofs5001364nd2.jpg

na brzuszku:
resizeofs5001397ol7.jpg

zaraz wracam ide na kapiel bo juz 20 :)

dalszy ciag:
resizeofs5001409wp3.jpg

resizeofs5001413yi9.jpg

resizeofs5001418gf1.jpg

resizeofs5001421bx2.jpg

e to wszystko zrozumiale:):)

LILITH Judytka słodkości :D A oczka ma śliczne :) Po mamie?;) Widać że marchewka jej smakowała ;D

I troche nas ;)

Mój króliczek ;D
18245049_d.jpg

Aaaaaaaaaaa psik :laugh:
18211023_d.jpg

Takie miny robie :p
18245053_d.jpg

18211022_d.jpg

18245152_d.jpg

To co jedziemy w końcu na te zakupy? :laugh:
18245051_d.jpg

jakie fajnusie te wasze królewny. nie tak dawno się urodziły a już takie duże pannice.

Ja dalej dwa w jednym, wysprzątałam wszystkie kątki i kąciki w domu, a nawet brzusiu mi nie opadł :(
Coś nie spieszy się Adasiowi na ten świat.

A ciekawe co u Sandry, maleństwo chyba strasznie ją absorbuje, już dawno nic nie pisała?

Lilith, Kitka, dziewczynki sa cudne i tak szybko rosna!
Ale Judytka ma piekne oczka - i te rzesy - jakby miala pomalowane :)

Madzia, rzeczywiscie Sarunia jest strasznie absorbujaca, non stop cos.
Ogolnie u nas wszystko w porzadku. Mala dosyc grzeczna, chociaz ma swoj charakterek (smiejemy sie, ze mala terrorystka z niej rosnie, haha).
A oto ona :)

reklama
Do góry