reklama
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Ale cisza :
Zmykam spać-Dobranoc
Zmykam spać-Dobranoc
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Qurcze i nic z wyjazdu na piknik nie wyszlo...
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
A my wczoraj byliśmy w Częstochowie ze znajomymi , dopisała nam cudowna pogoda!!!
Mały został z babcią , i nawet troszke żałuje że go nie zabarałam ze sobą bo pogoda naprawde wypaliła super :laugh:
Mały został z babcią , i nawet troszke żałuje że go nie zabarałam ze sobą bo pogoda naprawde wypaliła super :laugh:
A my wczoraj wybralismys ie na spacerek Po sklepie aby kupic Malej papusne zapas pieluch kubek niekapek itd...a potem z racji tego ze wrocilismy pozno to poszlismy na spacerek po parku
tak mysle ze moze dzis bysmy sie wybrali...ale Malutka cos spi juz 2 godzinki i niewiem kiedy wstanie....a juz prawie 14
za to pogoda naprawde cudna!
Agusiaaa Ola juz wychwalalam i jeszcze raz mowie ze jest przeslodziarski!!!
tak mysle ze moze dzis bysmy sie wybrali...ale Malutka cos spi juz 2 godzinki i niewiem kiedy wstanie....a juz prawie 14
za to pogoda naprawde cudna!
Agusiaaa Ola juz wychwalalam i jeszcze raz mowie ze jest przeslodziarski!!!
Cześć dziewczynki Jak po weekendzie?Pogoda dopisała na oglądanie pokazów A myśmy byli ze znajomymi na mieście ale to pod wieczór i bez Oliwki Została w domu z dziadkami kąpali ją,pojadła i poszła ładnie spać A z początku się bałam troche czy sobie poradzą ale nie było problemu
Przynajmniej my mieliśmy chwile dla siebie
A lato chyba potrwa dłuzej Super pogoda
Przynajmniej my mieliśmy chwile dla siebie
A lato chyba potrwa dłuzej Super pogoda
reklama