reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Ale sliczne dziewczynki Oliwcia,Judith i Sarunia.... Olus jest pod wrazeniem... ;) ;D

Wybieramy sie w sobote na piknik na lotnisko, czy ktos bedzie z was??
AgatkoBB a ty gdzie sie podziewasz??

reklama
śliczne te wasze maleństwa :)Nie obejrzę się, a moja Martunia tez już taka będzie - za parę dni już miesiąc będzie miała. Czas naprawdę szybko biegnie, choć narazie skupia się na kupkach, cycusiu i spaniu :D

Kitka sliczne zdjecia i owszem ma oczka po mnie:) ale znacznie ladniejsze!!!
Sandra ale ci cora rosnie!!!
Agusia na te pokazy sie wybierasz? my tez ale jeszcze nie wiem w ktory dzien:(ostatnio moja mi tam wojne zrobila i po 2 godzinkach musielismy sie ewakuowac:(:(:(

taki mialam widok przy ostatniej teczy:)

resizeofs5001329kv7.jpg

resizeofs5001331xf0.jpg

AGUSIAAA jeśli tylko będzie pogoda to my też się wybieramy. Może się tam gdzieś spotkamy bielskie mamusie?

a idziecie z mezami?
moglybysmys ie spotkac:):)

juz wogole dawno temu mowilam jak Pysia z brzuszkiem byla ze mozna by bylo cos zorganizowac:)

reklama
Do góry