reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Agusia nigdy nikt nie znajdzie lekarza idealnego. Tak jak powiedziała wczoraj moja mama, że jak lekarz komuś zrobił dobrze to ten będzie o nim dobrze mówił, a jak nie to nie ... tak było, jest i będzie...:dry: pójdę w poniedziałek i się przekonam poprostu. Ja wiem, że na BB można znaleść dużo cennych rad... i naprawdę wielkie dzięki za nie :tak::-D ale czasem trzeba się przekonać samemu.

Cześć dziewczyny mam na imie Ania i jestem mamą pięcimiesięcznej Zuzi. Bardzo proszę o informację o dobrym neurologu dziecięcym w Bielsku
(lub okolicy), szukam też rehabilitanta dla mojej córeczki, która ma
problemy ze wzmożonym napięciem mięśniowym.Gdzie można zrobić usg
przezciemiączkowe? Mieszkam od niedawna w Bielsku więc słabo znam
tutejszych lekarzy , a chciałabym aby to był ktoś sprawdzony ,bardzo
proszę o pomoc .Pozdrawiam

Cześć dziewczyny szukam kogos z Żywca jest któraś z mojego miasta, potrzebuje informacji czy jest jakiś lekarz w Żywcu który ma usg 3d tylko nie dr Baliś. A Was dziewczynki z Bielska również prosze o namiary kogoś z Waszych terenów gorąco pozd

Witaj Luandzia1 coprawda mieszkam w Żywcu i miałam problemy ze słabym napięciem mięśniowym u mojej córeczki w wieku ok 4 m-c , byłam na wizycie u dr Kasprzyka przyjmuje w Żywcu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu, ale jak ja do niego chodziłam to mówił że pracuje w Bielskim szpitalu. Bardzo przyjemny pan tylko nie wiem jak z tym usg ale jakby ci udało się z nim skontaktować to napewno podpowie co i jak. Nr tel mam nadzieje że aktulany 600125061 więc jeśli chcesz to korzystaj Ja polecam pozd

Cześć dziewczyny mam na imie Ania i jestem mamą pięcimiesięcznej Zuzi. Bardzo proszę o informację o dobrym neurologu dziecięcym w Bielsku
Witamy luandzię i Zuzię :-):tak:!!!
Świetnym neurologiem dziecięcym jest dr Kasprzyk. Bardzo polecam :tak::tak:, w związku z tym, że Mati był wcześniakiem dostaliśmy skierowanie do niego. Przyjmuje prywatnie w Centrum Pediatrycznym na ul. Cyniarskiej koło Klimczoka lub na kasę chorych w "Nadziei" ... tylko z tego co wiem to są tam koszmarne terminy oczekiwania na wizytę (ok. 2-3 miesięcy :baffled:).

Witam w piękny niedzielny dzionek! :)

Dziękujemy za mile powitanie :)

Co do lekarzy neurologów neistety nie jestem w stanie pomóc, bo my odpukać nie musielismy do takich specjalistow chodzić.

Widzę, że wsród Was są takze mamusie z okolic Bielska, czyli żywca, szczyrku itp :)

Piękna pogoda dzisiaj akurat na spacerek.

reklama
No dzionek jest bombowy...ja go wykorzystałam na umycie autka :-D:-D:-D trochę ruchu i świeżego powietrza...a jutro wizyta u nowego lekarza... a nóż widelec w końcu będę coś wiedzieć...a własnie odebrałam wyniki badań...:baffled: hemoglobina kuleje...

Do góry