reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
No to po wizycie u dr Balisia :) - lekarz bardzo OK. Całkiem inne podejście niż w BCM.
Za około 57 dni nasze maleństwo będzie na świecie - podobno córa - zobaczymy, bo to czasem nie do końca jest tak jak pokazuje nam USG :-).
Jedno, co mnie martwi to L4 i nadciśnienie - eh szefowa nie będzie zadowolona.:baffled::baffled:

Brandy czy Ty już robiłaś te badania w BCM czy może gdzieś indziej?? Bo ja tam robiła i nie wiem jak Tobie to pójdzie, ale mnie nie chciały wydać wyników - powiedziały, że to ich własność i że Pan doktor może mi powiedzieć, jakie one są. Ale mam nadzieję, że Tobie się uda je zobaczyć.

Brandy czy Ty już robiłaś te badania w BCM czy może gdzieś indziej?? Bo ja tam robiła i nie wiem jak Tobie to pójdzie, ale mnie nie chciały wydać wyników - powiedziały, że to ich własność i że Pan doktor może mi powiedzieć, jakie one są. Ale mam nadzieję, że Tobie się uda je zobaczyć.

Daisy jutro ide robic badania, ale jestem na etapie zmiany lekarza, bo w BCM to jest poprostu tragedia jedna wielka. Jestem w 15 tygodniu, w sumie pod koniec i ja nic dalej nie wiem :no::no::no: poprostu załamka :baffled:

Tak wiem, że BCM to wielka lipa. Jak to ktoś powiedział w końcu jest to na NFZ - wiec pan/pani doktor mało widzi.:baffled::baffled:
Mam nadzieję, że Twoje maleństwo rośnie zdrowo:):-)
Oby wszystko było Ok.
Pozdrawiam

Witam serdecznie Mamy z Bielska i Przyszłe Mamusie!

Jestem nową osobą na tym forum, a zarazem mamą z Bielska ( synek Kamil, niespełna 4 miesiące). Czy mozna sie do Was przyłączyć?

Serdecznie pozdrawiam!

Witamy Anie i Kamilka :-):-):-) miło widzieć nowe twarze...

Daisy maluszek narazie rosnie zdrowo, dziekuje :-D w poniedzilek mamy wizyte i u innego lekarza. Musze znalesc w koncu kogos kto mnie poprowadzi do konca :-(

Witam Was dziewczeta :-):-):-)

Brandy, jezeli chodzi o suwaczek to kliknij sobie na ktorys z odliczajacych dni ciazy (od ktorejs z dziewczyn), przekieruje Cie to na glowna strone danych suwaczkow i tam stworzysz sobie swoj wlasny :tak: Nastepnie wklejasz link do podpisu w ustawieniach Twojegom konta i tyle :tak: A stron z suwaczkami jest naprawde mnostwo :tak:
Do kogo idziesz w poniedzialek na wizyte?

Aniu, Kamilku, witamy! I zapraszamy do pogawedek ;-):-):tak:

Daisy, dr Balis ma bardzo dobry sprzet, wiec pewnie skoro stwierdzil, ze to cora to tak bedzie :tak::-) Korzystaj ze zwolnienia i kumuluj sily, bo jak szkrabek w domku juz bedzie to na pewno bedziesz ich potrzebowac ;-):-) No i sie wyspij teraz porzadnie! ;-):tak::-)

Jagoda, co u Was? Kurcze, mialysmy isc na spacerek, ale ta pogoda mnie dobija :baffled: Dzisiaj jestem w pracy, ale jutro mam wolne i ma byc podobno ladnie to moze sie wybierzemy, co? :-)

Sandra wczoraj dzwoniłam do Poradni dla Kobiet w Wilkowicach i umówiłam się na poniedziałek do dr Stoleckiej. Przynajmniej na wizyte nie musialam czekać 2-3 tygodnie ....

reklama
Brandy ja chodzilam do przychodni w Wilkowicach do Stoleckiej. Ogolnie to fajna babka, ale wlasnie ona sie pomylila przy okresleniu plci dziecka, mowila ze bedzie dziewczynka a urodzil sie chlopak. Po drugie w ciazy nie robila mi zadnych badan poza jednym badaniem krwi, mierzeniem cisnienia i wazeniem, no i usg prawie na kazdej wizycie ale tak jak ci pislam z marynymi skutkami. Nie robila mi wogole takiego dokladnego usg w 20 tygodniu z mierzeniem dziecka i wogoleNo i macierzynski mi wypisala juz od momentu jak mialam termin porodu wg miesiaczki a nie od momentu jak faktycznie urodzilam. Czyli bylam dwa tygodnie krocej z Olkiem po jego urodzeniu. Wiec sama sie zastanow i wybierz czy chcesz isc do niej....

Do góry