reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

He jak ja na przełomie luty marzec 2007 zadzwoniłam zadzwoniłam do Nadzieji żeby zarejestrować córe do neurologa to Pani zaproponowała mi termin w lipcu za co serdecznie podziekowałam bo po takim czasie napewno moja córa wymagała by opieki lekarskiej przez pare lat a nie tylko 4 wizyt. Tak więc zadzwoniłam do pana dr i umówiłam sie na prywatna wizyte zapłaciłam 80 zł ale termin miałam na dzień następny a później jest już się z nim łatwiej dogadaćna temat terminów na kase.
Jeszcze przed wizytą u Kasprzyka rehabilitantka poleciła mi jakąś znakomitą panią neurolog z Katowic nazywała się Surmacz ale telefonu ie moge nigdzie znaleść tylko ona wtedy była na urlopie tak więc trafiłam do dr Kasprzyka.

reklama
Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Bardzo mi pomogłyście. Znalazłam już rehabilitantkę dla mojej Zuzi. Mam nadzieję, że już wkrótce będzie zupełnie zdrowa. Pozdrawiam,
Ania

Witam dziewczynki po weekendowej przerwie :-)

Jak minal weekend?

Widze nowe twarzyczki na watku :-) Czesc dziewczyny :tak::-):tak:

Brandy, jestes juz po wizycie? Jak tam?
Co do niskiej hemoglobiny to ja bralam od 4-go miesiaca zelazo, nie pamietam juz nazwy, ale bylo na recepte tylko i kosztowalo kolo 30zl, wiec wszystko jest do zrobienia ;-) Lekarz na pewno zleci Ci diete i odpowiednie preparaty :tak:

Sandra my juz jestesmy po wizycie :tak::tak: jestem bardzo zadowolona, w koncu mamy karte ciazy, pani doktor nas obejrzala, zapisala nam zelazo. A najfajniejszym momentem bylo to, jak maluszek pomachal raczka na USG :-D:-D:-D dała nam 2 reklamówki literatury do czytania, więc mam zajęcie na jakis czas. Naprawde super i jestem bardzo zadowolona. Pani doktor usmiechnieta, bardzo pomocna, naprawde extra :tak::tak::tak: no i wypisala mi zaswiadczenie, ze nie musze jezdzic w pasach co bardzo mi sie przyda :-p A poza tym zdalam dzisiaj poprawkowy z pedagogiki :-D

Super Brandy, ze jestes zadowolona z dr Stoleckiej :tak::-) Wazne, zeby trafic na milego, rzetelnego lekarza do prowadzenia ciazy :tak: Ja akurat do dr Stoleckiej nie chodzilabym, ale to ze wzgledow prywatnych :-p (nie przepadalysmy za soba z jej corka :-p:-p:-p).
Gratuluje zdania poprawki! :tak:
No i czekamy na jakies nowe zdjecie z USG :-) Na kiedy masz w koncu termin?
Co do jazdy bez pasow to ja praktycznie do samego konca jezdzilam w pasach, tyle, ze ten dolny dawalam pod brzuch, a te gorne nad brzuch ;-):-) - czytalam i slyszalam, ze bezpieczniej jest jednak je zapinac :sorry2:

Sandra naprawde wizyta nam sie udala i dr Stolecka bedzie mnie prowadzila do samego konca. Tez przepisala mi zelazo na te wstretna anemie :dry: A termin mamy na ok 18 sierpnia choc USG wykazalo 11 sierpnia :-D nowe zdjecie z USG bedziemy mieli za 2 tygodnie, bo w Wilkowicach nie ma podpietej drukarki i musze jechac do Cyganskiego Lasu :tak: a Ty jak tam? Pewnie teraz troche spokoju po Warszawce :oo2: my mamy spokoj do marca... potem grupa młodziezy ... znow nici ze spokojnego snu :dry::dry::dry:

Cześć dziewczyny my jesteśmy już po pierwszej rehabilitacji (no i teraz już tak będzie trzy razy w tygodniu),ale pani rehabilitantka powiedziała , że nie jest tak źle i szybko Mała powinna z tego wyjść.W środę idziemy na usg główki i mam nadzieję ,że wszystko będzie w porządku.
Brandy ja też brałam żelazo w ciąży ,anemia to nic takiego tylko trzeba o siebie dbać i łykać tableteczki.Dziwne , ale tak niedawno bylam w ciązy i już zapomniałam co i jak...To tak jak z porodem jak urodzi się dzidzia to po chwili nie pamiętasz , że coś Cię bolało (taki cud natury) :)

reklama
Brandy, to masz termin prawie taki jak ja mialam :-) Ja mialam na 23-go sierpnia, a Sara urodzila sie 17-go. Male lewki :tak::tak::tak::-D:-D:-D
Fajnie, ze znalazlas odpowiedniego lekarza do prowadzenia ciazy :tak: A dr Stolecka pracuje jeszcze w jakims szpitalu?
Rzeczywiscie, spokoj teraz, ale to dobrze - przynajmniej wiecej czasu na BB mam ;-):-D

Luandzia, bo nie doczytalam...:zawstydzona/y:...czemu musisz chodzic z malutka na rehabilitacje? Napiecie miesniowe?
Na pewno bedzie wszystko ok! Trzymam mocno kciuki! :tak:

Jagoda, kiedy idziemy na lody? ;-):-) Pyszne byly, nie? :-) Mniam, ale bym teraz zjadla taki mleczny pucharek :-)

Do góry