reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra nie wiem czy ona pracuje w jakims szpitalu :dry: napewno pracuje w Supra -Med na Olszówki :tak: ale w końcu mam spokój:-D i to mnie najbardzij cieszy :-D ale jest śliczna pogoda co dziewczynki ? :-):-):-)

reklama
Super jest, az mi zal, ze musze siedziec w pracy, zamiast spacerowac z Sarka :sorry2::-)

Jagoda na spacerku z Blanusia :-) byly u mnie w pracy :-):-):-)

Luandzia, bo nie doczytalam...:zawstydzona/y:...czemu musisz chodzic z malutka na rehabilitacje? Napiecie miesniowe?
Na pewno bedzie wszystko ok! Trzymam mocno kciuki! :tak:

Tak Zuzka ma problem ze zbyt dużym napięciem w nóżkach, ale dzisiaj pierwszy sukces przekręciła się z brzuszka na plecki (przez przypadek ale pierwsze"koty za płoty":-))Z przewracaniem się z plecków na boczek czy brzuszek będzie trzeba jeszcze poczekać, ale powoli do przodu...

Luandzia, na pewno wszystko bedzie w porzadku! Rehabilitacja potrafi zdzialac cuda :tak: No i ogromne gratulacje dla Zuzi! Teraz to juz z goreczki :tak:Codziennie beda jakies postepy :tak:
A mala byla wczesniakiem?

Brandy, wpadaj czesciej :tak::-) No i jak sie cieplo zrobi to pewnie bede czestszym gosciem Waszego ogrodka ;-):-D

Cześć,

Brandy gratuluje zaliczenia przedmiotu i znalezienia lekarza, który Ci odpowiada :-)
Luandzia będę trzymać kciuki za Zuzią oby wszystko było w porządku i żeby częściej udawało się jej "przekręcać" :-) Nasze maleństwa potrafią zaskoczyć - oby i tym razem wszystko było w porządku.
A ja dzisiaj z pytaniem z innej beczki ;-) a mianowicie chodzi mi o wózek - czy możecie mi poradzić, co i gdzie kupić ?? Bo ja już sama nie wiem, na co zwracać uwagę i gdzie szukać :rolleyes2::rolleyes2:

Daisy, na temat wozkow mozesz poczytac naprawde sporo na BB :-) Ja mam dla Sary 2 wozki - Graco Quattro Deluxe i Hauck Traxx Jaguar i gdybym miala teraz kupowac wozek to kupilam Quinny Speedi SX albo Chicco S3 (3kolowce) - w pelnym komplecie z gondola, spacerowka i fotelikiem :tak: Kolezanki maja, sama wyprobowalam i sa naprawde swietne - przede wszystkim zwrotne, dosyc lekkie i maja dmuchane, duze kola co na naszych chodnikach i ewentualnych wycieczkach po lesie jest bardzo wskazane ;-):tak::-)
Z Graco gdyby mial duze kola bylabym bardzo zadowolona, bo jest duzy, wygodny, ma swietna bude i bardzo duzy kosz na zakupy :tak: Hauck ma duze kola i mozliwosc wpinania spacerowki przodem lub tylem do kierunku jazdy, ale non stop cos sie w nim psuje :-p
Moja Sara ma juz ponad 1.5 roczku, nie chce siedziec w wozku jak jestesmy na spacerze i nie oplaca mi sie zmieniac wozka, wiec chyba zostaniemy przy tych ktore mamy, ale Quinny i Chicco sa naprawde fajne :tak:
Graco kupowalismy w Bielsku w "Dudusiu", a Haucka zamawialam na allegro i zaluje, ze Graco tez nie zamowilam, bo przeplacilismy za komplet prawie 300zl :-/
Wszystko zalezy tez od tego ile kasiorki chcesz przeznaczyc na wozek? :-)

Sandra teraz napewno bede wpadac czesciej :-D:tak::-D:tak:no i dzieki, ze tak pieknie opisalas wozki bo wlasnie zaczynam sie juz zastanawiac ;-)

Daisy dziekujemy...mam nadzieję, że tak dobrze bedzie juz do konca.... :-D

reklama
Dzięki naprawdę fachowo opisane :wink:, Twoja opinia, Sandro, bardzo mi pomogła :tak::tak: - niestety u mnie w rodzinie to najmłodsze dziecko ma 6 lat wiec wszyscy wypadli z rytmu :-D, ale już niedługo:happy2::happy2:.
Ja właśnie szukam czegoś dobrego - a pieniążki - hmm - nie powiem, że nie grają roli, ale jak już mam coś kupić to coś dobrego - a nie przepłacić i żałować potem:oo2:.
Wiec jeszcze raz serdeczne dzięki - teraz idę szukać juz po markach pojazdu dla naszego maluszka :-D:-D

Do góry