reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Agusia nigdy nikt nie znajdzie lekarza idealnego. Tak jak powiedziała wczoraj moja mama, że jak lekarz komuś zrobił dobrze to ten będzie o nim dobrze mówił, a jak nie to nie ... tak było, jest i będzie...:dry: pójdę w poniedziałek i się przekonam poprostu. Ja wiem, że na BB można znaleść dużo cennych rad... i naprawdę wielkie dzięki za nie :tak::-D ale czasem trzeba się przekonać samemu.

Cześć dziewczyny mam na imie Ania i jestem mamą pięcimiesięcznej Zuzi. Bardzo proszę o informację o dobrym neurologu dziecięcym w Bielsku
(lub okolicy), szukam też rehabilitanta dla mojej córeczki, która ma
problemy ze wzmożonym napięciem mięśniowym.Gdzie można zrobić usg
przezciemiączkowe? Mieszkam od niedawna w Bielsku więc słabo znam
tutejszych lekarzy , a chciałabym aby to był ktoś sprawdzony ,bardzo
proszę o pomoc .Pozdrawiam

Cześć dziewczyny szukam kogos z Żywca jest któraś z mojego miasta, potrzebuje informacji czy jest jakiś lekarz w Żywcu który ma usg 3d tylko nie dr Baliś. A Was dziewczynki z Bielska również prosze o namiary kogoś z Waszych terenów gorąco pozd

Witaj Luandzia1 coprawda mieszkam w Żywcu i miałam problemy ze słabym napięciem mięśniowym u mojej córeczki w wieku ok 4 m-c , byłam na wizycie u dr Kasprzyka przyjmuje w Żywcu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu, ale jak ja do niego chodziłam to mówił że pracuje w Bielskim szpitalu. Bardzo przyjemny pan tylko nie wiem jak z tym usg ale jakby ci udało się z nim skontaktować to napewno podpowie co i jak. Nr tel mam nadzieje że aktulany 600125061 więc jeśli chcesz to korzystaj Ja polecam pozd

Cześć dziewczyny mam na imie Ania i jestem mamą pięcimiesięcznej Zuzi. Bardzo proszę o informację o dobrym neurologu dziecięcym w Bielsku
Witamy luandzię i Zuzię :-):tak:!!!
Świetnym neurologiem dziecięcym jest dr Kasprzyk. Bardzo polecam :tak::tak:, w związku z tym, że Mati był wcześniakiem dostaliśmy skierowanie do niego. Przyjmuje prywatnie w Centrum Pediatrycznym na ul. Cyniarskiej koło Klimczoka lub na kasę chorych w "Nadziei" ... tylko z tego co wiem to są tam koszmarne terminy oczekiwania na wizytę (ok. 2-3 miesięcy :baffled:).

Witam w piękny niedzielny dzionek! :)

Dziękujemy za mile powitanie :)

Co do lekarzy neurologów neistety nie jestem w stanie pomóc, bo my odpukać nie musielismy do takich specjalistow chodzić.

Widzę, że wsród Was są takze mamusie z okolic Bielska, czyli żywca, szczyrku itp :)

Piękna pogoda dzisiaj akurat na spacerek.

reklama
No dzionek jest bombowy...ja go wykorzystałam na umycie autka :-D:-D:-D trochę ruchu i świeżego powietrza...a jutro wizyta u nowego lekarza... a nóż widelec w końcu będę coś wiedzieć...a własnie odebrałam wyniki badań...:baffled: hemoglobina kuleje...

Do góry