reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
No to po wizycie u dr Balisia :) - lekarz bardzo OK. Całkiem inne podejście niż w BCM.
Za około 57 dni nasze maleństwo będzie na świecie - podobno córa - zobaczymy, bo to czasem nie do końca jest tak jak pokazuje nam USG :-).
Jedno, co mnie martwi to L4 i nadciśnienie - eh szefowa nie będzie zadowolona.:baffled::baffled:

Brandy czy Ty już robiłaś te badania w BCM czy może gdzieś indziej?? Bo ja tam robiła i nie wiem jak Tobie to pójdzie, ale mnie nie chciały wydać wyników - powiedziały, że to ich własność i że Pan doktor może mi powiedzieć, jakie one są. Ale mam nadzieję, że Tobie się uda je zobaczyć.

Brandy czy Ty już robiłaś te badania w BCM czy może gdzieś indziej?? Bo ja tam robiła i nie wiem jak Tobie to pójdzie, ale mnie nie chciały wydać wyników - powiedziały, że to ich własność i że Pan doktor może mi powiedzieć, jakie one są. Ale mam nadzieję, że Tobie się uda je zobaczyć.

Daisy jutro ide robic badania, ale jestem na etapie zmiany lekarza, bo w BCM to jest poprostu tragedia jedna wielka. Jestem w 15 tygodniu, w sumie pod koniec i ja nic dalej nie wiem :no::no::no: poprostu załamka :baffled:

Tak wiem, że BCM to wielka lipa. Jak to ktoś powiedział w końcu jest to na NFZ - wiec pan/pani doktor mało widzi.:baffled::baffled:
Mam nadzieję, że Twoje maleństwo rośnie zdrowo:):-)
Oby wszystko było Ok.
Pozdrawiam

Witam serdecznie Mamy z Bielska i Przyszłe Mamusie!

Jestem nową osobą na tym forum, a zarazem mamą z Bielska ( synek Kamil, niespełna 4 miesiące). Czy mozna sie do Was przyłączyć?

Serdecznie pozdrawiam!

Witamy Anie i Kamilka :-):-):-) miło widzieć nowe twarze...

Daisy maluszek narazie rosnie zdrowo, dziekuje :-D w poniedzilek mamy wizyte i u innego lekarza. Musze znalesc w koncu kogos kto mnie poprowadzi do konca :-(

Witam Was dziewczeta :-):-):-)

Brandy, jezeli chodzi o suwaczek to kliknij sobie na ktorys z odliczajacych dni ciazy (od ktorejs z dziewczyn), przekieruje Cie to na glowna strone danych suwaczkow i tam stworzysz sobie swoj wlasny :tak: Nastepnie wklejasz link do podpisu w ustawieniach Twojegom konta i tyle :tak: A stron z suwaczkami jest naprawde mnostwo :tak:
Do kogo idziesz w poniedzialek na wizyte?

Aniu, Kamilku, witamy! I zapraszamy do pogawedek ;-):-):tak:

Daisy, dr Balis ma bardzo dobry sprzet, wiec pewnie skoro stwierdzil, ze to cora to tak bedzie :tak::-) Korzystaj ze zwolnienia i kumuluj sily, bo jak szkrabek w domku juz bedzie to na pewno bedziesz ich potrzebowac ;-):-) No i sie wyspij teraz porzadnie! ;-):tak::-)

Jagoda, co u Was? Kurcze, mialysmy isc na spacerek, ale ta pogoda mnie dobija :baffled: Dzisiaj jestem w pracy, ale jutro mam wolne i ma byc podobno ladnie to moze sie wybierzemy, co? :-)

Sandra wczoraj dzwoniłam do Poradni dla Kobiet w Wilkowicach i umówiłam się na poniedziałek do dr Stoleckiej. Przynajmniej na wizyte nie musialam czekać 2-3 tygodnie ....

reklama
Brandy ja chodzilam do przychodni w Wilkowicach do Stoleckiej. Ogolnie to fajna babka, ale wlasnie ona sie pomylila przy okresleniu plci dziecka, mowila ze bedzie dziewczynka a urodzil sie chlopak. Po drugie w ciazy nie robila mi zadnych badan poza jednym badaniem krwi, mierzeniem cisnienia i wazeniem, no i usg prawie na kazdej wizycie ale tak jak ci pislam z marynymi skutkami. Nie robila mi wogole takiego dokladnego usg w 20 tygodniu z mierzeniem dziecka i wogoleNo i macierzynski mi wypisala juz od momentu jak mialam termin porodu wg miesiaczki a nie od momentu jak faktycznie urodzilam. Czyli bylam dwa tygodnie krocej z Olkiem po jego urodzeniu. Wiec sama sie zastanow i wybierz czy chcesz isc do niej....

Do góry