reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Widze ,że wszystkie bardzo zajęte bo na wątku zapanowała grobowa cisza:eek:

Agusiaaa- niestety nie dostałam fotek , mam nadzieje że te ode mnie dotarły...więc jak znajdziesz chwiluńke to poprosze o przesłanie na meila :-)

A ja zmykam gotować obiad , dziś mam strasznego lenia i nic mi się nie chce , mojemu Oskarkowi wkońcu wybiła się jedynka po wielkich trudach :baffled: teraz czekamy na drugą (bo dwójki już ma :laugh2: )
Pozatym jest taka brzydka pogoda ,że chyba dziś nawet nie zaliczymy spacerku :-(

Cześć :-)
A ja sobie siedzę w domku bo mam opiekę do środy bo Oliwka trochę przeziębiona.Ja się zaraziłam od niej i się kuruję przy okazji.A nos to bym najchętniej ucięła :wściekła/y:
A spotkanko to może za 2 tygodnie ;-)

jak.tylko.wszystko.bedzie.oki.to.super!
Ostatnio.chodzimy.i.poszukujemy.kurtki....na.rozmaiar.68.bo.taki.judi.nosi.i.nigdzie.nic.niema.....wogole.takie.wybraki.z.tymi.ciuchami....

reklama
Basiu - szkoda :-( Ale napewno będziesz miałam jeszcze nie jedną okazje nas poznać ;-)

Lilith- oj wierze , że nie możesz nigdzie znaleźć kurtki , ja też szukałam coś na mojego i niestety albo są nie takie jak chce albo w innych rozmiarach :baffled: , może jeszcze coś znajde ...mam taką nadzieje.
Teraz na szczęście chodzi jeszcze w zimowej ale już niedługo będzie wiosna i będzie trzeba coś pomyśleć o lżejszej kurteczce, a kombinezony , szale i grube czapeczki pójdą w zapomnienie:-)

MÓJ OSKAREK OSTATNIO ZACZYNA ROBIĆ PO KILKA KROCZKÓW SAM , MAMUSIA I TATU SĄ Z NIEGO BARDZO DUMNI :tak: :tak: :tak:
(Jeszcze troszke i sam będzie już ładnie chodził:-) )

Do góry