reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Agusia zdjecia rzeczywiscie fajowe, jakbys miala chwilke kiedys to tez bardzo prosze na maila mlodaaga@interia.pl .
Lilith jak najbardziej jestm za nastepnym spotkanikiem...
pozdraiwam
Lilith jak najbardziej jestm za nastepnym spotkanikiem...
pozdraiwam
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Cześć Dziewczyny!!!
Widze ,że wszystkie bardzo zajęte bo na wątku zapanowała grobowa cisza
Agusiaaa- niestety nie dostałam fotek , mam nadzieje że te ode mnie dotarły...więc jak znajdziesz chwiluńke to poprosze o przesłanie na meila :-)
A ja zmykam gotować obiad , dziś mam strasznego lenia i nic mi się nie chce , mojemu Oskarkowi wkońcu wybiła się jedynka po wielkich trudach teraz czekamy na drugą (bo dwójki już ma )
Pozatym jest taka brzydka pogoda ,że chyba dziś nawet nie zaliczymy spacerku :-(
Widze ,że wszystkie bardzo zajęte bo na wątku zapanowała grobowa cisza
Agusiaaa- niestety nie dostałam fotek , mam nadzieje że te ode mnie dotarły...więc jak znajdziesz chwiluńke to poprosze o przesłanie na meila :-)
A ja zmykam gotować obiad , dziś mam strasznego lenia i nic mi się nie chce , mojemu Oskarkowi wkońcu wybiła się jedynka po wielkich trudach teraz czekamy na drugą (bo dwójki już ma )
Pozatym jest taka brzydka pogoda ,że chyba dziś nawet nie zaliczymy spacerku :-(
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Ja proponuje około 15 marca Co wy na to moje drogie?????;-)
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Czyli wstępnie umawiamy się na :-) :-) :-) 17.03.2007:-) :-) :-)
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Oj szkoda bo tym razem chciałam się z wami spotkać, a ten weekend jedziemy do Zakopanego. Więc pewnie następnym razem.
reklama
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Basiu - szkoda :-( Ale napewno będziesz miałam jeszcze nie jedną okazje nas poznać ;-)
Lilith- oj wierze , że nie możesz nigdzie znaleźć kurtki , ja też szukałam coś na mojego i niestety albo są nie takie jak chce albo w innych rozmiarach , może jeszcze coś znajde ...mam taką nadzieje.
Teraz na szczęście chodzi jeszcze w zimowej ale już niedługo będzie wiosna i będzie trzeba coś pomyśleć o lżejszej kurteczce, a kombinezony , szale i grube czapeczki pójdą w zapomnienie:-)
MÓJ OSKAREK OSTATNIO ZACZYNA ROBIĆ PO KILKA KROCZKÓW SAM , MAMUSIA I TATU SĄ Z NIEGO BARDZO DUMNI
(Jeszcze troszke i sam będzie już ładnie chodził:-) )
Lilith- oj wierze , że nie możesz nigdzie znaleźć kurtki , ja też szukałam coś na mojego i niestety albo są nie takie jak chce albo w innych rozmiarach , może jeszcze coś znajde ...mam taką nadzieje.
Teraz na szczęście chodzi jeszcze w zimowej ale już niedługo będzie wiosna i będzie trzeba coś pomyśleć o lżejszej kurteczce, a kombinezony , szale i grube czapeczki pójdą w zapomnienie:-)
MÓJ OSKAREK OSTATNIO ZACZYNA ROBIĆ PO KILKA KROCZKÓW SAM , MAMUSIA I TATU SĄ Z NIEGO BARDZO DUMNI
(Jeszcze troszke i sam będzie już ładnie chodził:-) )