reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Widze ,że wszystkie bardzo zajęte bo na wątku zapanowała grobowa cisza:eek:

Agusiaaa- niestety nie dostałam fotek , mam nadzieje że te ode mnie dotarły...więc jak znajdziesz chwiluńke to poprosze o przesłanie na meila :-)

A ja zmykam gotować obiad , dziś mam strasznego lenia i nic mi się nie chce , mojemu Oskarkowi wkońcu wybiła się jedynka po wielkich trudach :baffled: teraz czekamy na drugą (bo dwójki już ma :laugh2: )
Pozatym jest taka brzydka pogoda ,że chyba dziś nawet nie zaliczymy spacerku :-(

Cześć :-)
A ja sobie siedzę w domku bo mam opiekę do środy bo Oliwka trochę przeziębiona.Ja się zaraziłam od niej i się kuruję przy okazji.A nos to bym najchętniej ucięła :wściekła/y:
A spotkanko to może za 2 tygodnie ;-)

jak.tylko.wszystko.bedzie.oki.to.super!
Ostatnio.chodzimy.i.poszukujemy.kurtki....na.rozmaiar.68.bo.taki.judi.nosi.i.nigdzie.nic.niema.....wogole.takie.wybraki.z.tymi.ciuchami....

reklama
Basiu - szkoda :-( Ale napewno będziesz miałam jeszcze nie jedną okazje nas poznać ;-)

Lilith- oj wierze , że nie możesz nigdzie znaleźć kurtki , ja też szukałam coś na mojego i niestety albo są nie takie jak chce albo w innych rozmiarach :baffled: , może jeszcze coś znajde ...mam taką nadzieje.
Teraz na szczęście chodzi jeszcze w zimowej ale już niedługo będzie wiosna i będzie trzeba coś pomyśleć o lżejszej kurteczce, a kombinezony , szale i grube czapeczki pójdą w zapomnienie:-)

MÓJ OSKAREK OSTATNIO ZACZYNA ROBIĆ PO KILKA KROCZKÓW SAM , MAMUSIA I TATU SĄ Z NIEGO BARDZO DUMNI :tak: :tak: :tak:
(Jeszcze troszke i sam będzie już ładnie chodził:-) )

Do góry