reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Super fotki dzieki Zielona:tak: ... Agusia a jak tam Twoje zdjecia, pokazesz nam?

hehehe ja tez mam fure prasowania, to chyba normalne,ale wcale nieprzyjemne.

pozdrawiam was goraco ucalujcie Mlauchy

reklama
Śliczne zdjęcia i jak maluszki urosły - kurcze chyba mam niezłe zaległości

Poprawię sie.....obiecuję !!!!!!

A prasowanie to też moja zmora - mogę komuś podrzucić - w zamian mogę myć okna:happy:

No nareszcie weekend

A to zdjecia
img0763pf6.jpg

img0764ln8.jpg

img0765zg1.jpg

img0766jx7.jpg

img0767ju3.jpg

img0768uv8.jpg

No to by bylo na tyle

Jak jutro znajde chwilke to powysylam wam na maila....
Zielona czekam na zdjecia od ciebie... wyslij mi prosze na maila i podaj na jaki adres ja mam wyslac do ciebie...

reklama
Agusiaaa- dzisiaj komletnie nie miałam czasu nic zrobić małey strasznie był wojowniczo nastawiony do całego świata :sick:
Teraz też jeszcze biega jakby wogóle mu się spać nie chciało :no: a powinien już dawno być w łóżeczku i smacznie spać :tak:
Ja na 21:00 zaliczam jeszcze wizyte u stomatologa, wczoraj zaliczyłam fryzjera :-) :-D ;-) :laugh2:

P.S Fotki odeślij mi na ten sam adresik z którego prześle ci zdjęcia :-)

Do góry