reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Zielona to gratuluje nowej potrawy w twoim wydaniu...

Dziewczyny sorki ale jestem tak zbiegana ze nie mialam czasu powysylac zdjec... ale obiecuje ze w ten weekend sie postaram... wybaczcie...

Ja jestem jak najbardziej za kolejnym spotkaniem ale niestety nie dam rady 17tego bo mam w domku imprezke...

reklama
Ja mam cyesto cyas po poludni jak may ma 2 ymianz i chetnie bzm sie tey wzbrala.(sorki klawiatura).

I@nka a skad ty dokladnie jestes?

Zielona ja rowniez gratulkuje!!!!

Kitka jutro postarams ie wziasc dokladny adres od mamy.ale to jak jedziesz ze zlotych kolo Lagodnej w dol i jak jest skrzyzowanie andersa z ta droga co jedziesz na Blonia np to po prawej odrazu.obok jest stacja benzynowa na wprost komis samochodowy!

dzis mierzylam Judyte i ma dokladnie 68 cm:)waga 8400g

U alergologa dostalismy zgode na gluten!!ale mala bulki wcina!
U laryngologa juz oki i z bioderkami tez!

Dziekuje Agusiaaaa!

Lilith ja jestem z Żywca.
Zielona ja oczywiście rozumiem ze przeciez przede wszystkim sa tu mamy pracujace zawodowo i w tygodniu jest trudniej sie spotkac. Moze jak znowu bedziecie coś planowały to uda sie nam przyjechac.:tak: Ale to jest tak w tygodniu wszyscy zabiegani zapracowani z męzem tez sie widzimy wieczorami. Wiec jak przychodzi weekend to chcemy razem pobyc i gdzies sobie jeździmy albo znajomi nas odwiedzaja bo tylko w weekend jest na to czas.:-) Samo zycie:tak:

I@nka- oczywiście doskonale cię rozumiem , bo dla mnie weekendy też są bardzo drogocenne i zwykle spędzam je rodzinnie, ale od czasu do czasu mały wypad mi nie zaszkodzi.
Mąż ma wtedy pole do popisu i może np. w tym czasie przygotowac pyszną kolacyjke na wieczorek tylko we dwoje ;-)
Dlatego są też plusiki takich weekendowych wyskokó :-)

Zielona to nie chodzi o to ze my spedzamy razem weekend wiec nie wychodze sama z młodym tylko my zazwyczaj wyjeżdzamy albo do nas przyjeżdzają. Ale jak tylko nigdzie nie pojedziemy a bedzie spotkanie to ja napewno przyjade:-)

Wpadlam sie tylko przywitac i przypomniec :-)
Jestem strasznie zalatana ostanio, w pracy zajob itd.
Z moim T. juz sie pogodzilam - powiedzmy, wiec mala znowu ma tatusia :-D

Sara rosnie jak na drozdzach. Wczoraj: 7400g i 73 cm.
Siada juz skubana mala.
Ale ten czas leci.

Widze, ze polecacie ginekologow - Niemcewicz rzeczywiscie fajny i dobry specjalista (chodzilam do niego na USG w ciazy), a druga ginekolog warta polecenia to dr Kawulok (przyjmowala moj porod, zszywala, bylam na kontroli u niej itd. ) - swietna babka.

Zaluje, ze nie moglam sie z Wami spotkac w Sferze (wiem o spotkaniu, bo podczytywalam WAs, hehe). Mam nadzieje, ze moze uda mi sie teraz w marcu.

Sciskam!

Sandra miło że się odezwałaś i pisz częściej ;)
Ja byłam ostatnio w Dudusiu i jak tylko Artek przyjedzie to zedziemy na zakupy dla Oliwki czyli wózek i fotelik a upatrzyłam takie cudeńka :D
Foteliki samochodowe Coneco, noside�ka, w�zki dzieci�ce

TRAFFIC2007%2003.JPG

Wózek to wydaje mi się że to taki jak na zdjęciu bo byłam tak za absorbowana oglądaniem go i zestawem 100u pytań do sprzedawczyni że nawet nie pamiętam jaką nazwę nosi w sklepie ;) Ale poszukałam i cos takiego.Już bym chciała na zakupy :-D

reklama
Do góry