reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Zielona jesli chodzi o mnie to oczywiscie mozesz powklejac zdjecia i takze prosze na mailia mlodaaga@interia.pl.
Lilith nie przejmuj sie nic sie nie stalo:tak: .... faktycznie kiedys bardzo duzo rozmawialysmy na gadu;-) jak jeszcze mialysmy chwile czasu,bo teraz to juz troche gorzej z tym.A o Mala sie nie martw mine ten okres spania Igor tez tak mial.

pozdrawiam goraco

reklama
strasznie mi przykro że nie mogłam być na spotkaniu ....:baffled::baffled:

Ale następnym razem stanę na rzęsach i będę

Acha i dziękuję za info o spotkaniu które dostałam od którejś z Was na gg

Dziewczynki na życzenie wklejam foteczki ze spotkanka :-) :-) :-)

2dvv3mg.jpg

2vt1kkg.jpg

2ufsrgg.jpg

358p1k7.jpg

4gi4l7d.jpg

2dk0pea.jpg

2iks27s.jpg

Bardzo dziekuje Zielona!!
Agusiaaa jakbys mogla to ciebie rowniez prosze o przeslanie:)

Zdjecia superowe widac na nich ze dzieciaczki zachwycone!

Pewnie ze sie podobaja! to jest super pamiatka , szczegolnie jak dzieciaki beda juz duze.
A ja dzis uciekam na miasto do sklepu ze zdrowa zywnoscia .mam przepis na fajny niby chlebek dla dzieci uczulonych na mleko , jaja i gluten:)

A ja mam prasowania ciąg dalszy , przy dziecku to chyba zawsze jest full prasowania :tak:
Potem gotowanie obiadku i relax w towarzystwie Oskarka :happy:
Narazie nigdzie się nie ruszam , dopiero po wizycie u fryzjera , bo moje włosy doprowadzaja mnie do Szału:wściekła/y:

Chyba przesadzasz bo moim zdaniem sa oki i nawet nie wiem o jakie odrosty ci chodzilo:)
Nie znosze prasowania bo ja zawsze sobie uzbieram cala kupe i dopiero prasuje....

Zielona powiedz tez na poczatku mialas problemy z suwaczkiem? ostatnii spoznial sie o dzien wczoraj bylo oki a dzis sie cofnol o 2:(

reklama
Do góry