reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

kurcze wlasnie sie przebudzila, wlaczylam jej melodyjke i wyszlam, smoczka ma tam dalej, niekapek tez ale troszke plakusia. Cholera nie wiem juz co mam z nia zrobic.

reklama
sama sobie odpowiedz bo jak chcesz odstawić butelkę do spania to musisz byc konsekwentna i pewna tego bo jak raz odpuścisz to mała zapamięta i wykorzysta to w przyszłosci. Nie daj się :tak:trochę to potrwa ale dzieciaczki są pojętne

przebudzila sie i za nic nie chciala przesac plakac, wzielam ja na rece to zasnela ale polozylam do lozeczka to znowu byl placz. W koncu uleglam i dalam jej butle ale nie ta co zawsze tylko inna. Po kilku minutach w koncu chwycila. Moze chcialo sie jej pic. Kurcze to jest chyba bez sensu zebym ja robila wszystko na raz, najpierw musze nauczyc jak na niekapek albo kubek a potem pomyslec jak oduczyc ja zasypiac np. przy tym niekapku czy kubku bo mysle o takim LOVI KUBEK NIEKAPEK 360 JUNI 250 ML 12+ TANI 1/631 (1410630174) - Aukcje internetowe Allegro. Chyba sie pogubilam... teraz smoczka juz nie chwycila, jednak go nie chce.

Dzień dobry :-)

Moje uparte dziecko powiedziało, że wyjdzie dopiero, jak wrócą stare stawki VAT, bo teraz wszystko będzie droższe i on nie chce - czyli najwcześniej po 1 stycznia 2014 roku :-D :-D :-D

Magda93011 - nie umiem Ci nic doradzić, bo ja nigdy nie używałam smoczka, a butli jedynie okazjonalnie, jak moi byli w tym wieku, co Twoja córa...

Miłego dnia :-)

Witajcie:)

Cały czas tu zerkam Giovannessa za Tobą:) czy sie jeszcze pokazujesz:):-)

U nas coraz ciężej- dzisiaj wstałam z łóżka tylko do wc- śniadanko do łóżka zrobił mężuś...tak bardzo boli mnie to biodro ze chodzić już nie mogę:( jeszcze 2 tyg.max i dziewczynki będą już ze mną:) moze wtedy biodro przestanie bolec......musimy to jakos przetrwac:)

Dziewczyny życzę Wam i Waszym rodzinom dużo zdrówka:);-) bo widzę ze z tym u Was ciezko:(:tak:

jeszcze 2 tyg.max i dziewczynki będą już ze mną:)
Ale Ty masz fajnie, ja to chyba jeszcze do maja sobie tak pochodzę :-D :-D :-D

Tak mi z przelicznika wyszło: jeśli charakterek będzie po tatusiu, który na pytanie "kiedy będziesz" odpowiada "już jadę", po czym zjawia się w domu po jakichś 2-3 godzinach - to jak to przeliczyć na miesiące, to od stycznia do maja mniej więcej wychodzi... ;-)

Hej dziewczynki:-)

A więc w moim brzuszku rośnie mała Oleńka.

Magda spokojnie z wprowadzaniem zmian. Jeżeli nagle zaczniesz zmieniać wszystko to i tak nic z tego nie będzie... Jeśli zaś chodzi o ten kubeczek Lovi 360 to Dominik go ma od roku i jest dość fajny, tylko jak raz spadnie to zaczyna kapać z niego i traci swoją szczelność. A o smoczku nie bardzo się będę wypowiadać gdyż Dominik nie miał bo nie umiał nawet go trzymać w buźce. A wogóle mój mąż jest największym chyba na świecie przeciwnikiem smoczków:-D:tak:
Milutek ostatnio tak sobie myślałam jak to u Ciebie będzie... masz jakiś system nadawania swoim córeczkom imion? W kolejności wychodzenia z brzuszka? Czy jakaś wyliczanka?:-D:-D
giovannessa masz już imię dla syneczka?

Prychatka - gratuluję i zazdraszczam po cichu Oleńki :-)

A u nas będzie - o ile w ogóle kiedyś wyjdzie - Bartuś ;-)

Milutek - właśnie, ciekawe pytanie Ci Prychatka zadała, też mnie to zainteresowało :-D

Milutek mnie też :-D
Giovanessa az mi cię żał jak tak czekasz i czekasz a moze to będzie jakaś niespodzianka i wyskoczy dziewucha:-).
Prychatka w takim układzie gratulacje z parki przynajmniej Tobie sie udało:zawstydzona/y:
A ja sprzatam jak to w sobotę dziewczynki poszły na popołudniową drzemkę a ja wkońcu zwalczyłam rachunki jeszcze tylko poukładac powpinać i spokój do lutego jak ja lubię ten moment.
Nocka spoko Patka już ładnie spała tylko 1 raz miała atak kaszlu co ją wybudziło a tak to git:tak:oby tak dalej.
Natalia natomiast zawiedziona bo ona już chciała iśc dzisiaj do przedszkola i ona już nie chce mieć więcej wolnego bo jej jest smutno za koleżankami które tak bardzo cieczyły się że przyszła wczoraj do przedszkola. I jak tu zrozumiec dziecko raz odlicza dni do wolnego a teraz ją tak gna ale się nie dziwię bo już się nudzia w domu. Dzisiaj muszę je pochwalic bo całe do południa tak ładnie się bawiły razem że szok nawet impreze sobie zrobiły w pokoju, później były na spacerze z laleczkami a na koniec budowały zamek z klocków, szkoda tylko ze weny do sprzątania po sobie już im brakło no ale nie wymagam za dużo .
Pa miłego dzionka.:cool2:

reklama
giovannessa ja miałam być Bartek:-D. Tak kopałam mamę w brzuch, że była przekonana, że to jakiś mały piłkarz, a tu psikus i wyszła Kaśka:-). A Twój syneczek prędzej czy później i tak wyjdzie. W następny weekend już będziesz go tulić w swoich ramionach:-)

Do góry