reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

No to ciekawe jak to będzie u tej naszej Giovannessy- żeby biedną nie przeciągło do poniedziałku- wtedy to i ja już będę na Wyspiańskiego....o i Eevciaa tez prawdopodobnie:) to może sobie zrobimy pidżama party:) :-D:-D

reklama
Cześć wszystkim:) Gratuluję wszystkim mamusiom i tym które czekają na maluszki niecierpliwie jak ja:) Chciałam Was zapytac o opinie miejsc gdzie rodziłyście. Tak wiem, wcześniej o tym pisze, ale są to dość stare posty, a ja chciałam zapytać o świeże informacje bo sama rodzę początkiem marca i mam wiellllki mętlik w głowie...:)

asiurek - witaj na forum:-)
wejdz do wątku : Przyszłe mamy...."...tam jest wszystko aktualne - mój opis również:-)

mery a o giovanesiie jak coś będę wiedziała to dam znać;-)

Ale jaja :-). Ciekawa jestem bardzo dlaczego jednak na wyspianskiego giovanessa trafila. Kurcze, moze ją dziś gdzieś tam mijałam? ;-).

Milutek- Pidzama party- jestem za :-D

hop hop...wiadomość od giovanessy do milutka i evcii::-)

macie się pospieszyć i przychodzić na wyspiańskiego na porodówke bo jej się nudzi i nie ma co robić tam sama, a małemu nic a nic się nie spieszy:-D;-)

a wylądowała na Wyspiańskiego bo w wojewódzkim nie ściągają szwów który miała założony na podtrzymanie:szok:

Dzieki za wiadomosc:):-) Widzisz Evcia chciała leżeć z Giovanessa a ja czekać muszę na mojego gina do poniedziałku:) niech tam mocno zaciska nogi to może się chociaż miniemy:):-D

No dziewczyny widzicie mówią ze razem raźniej jeszcze faktycznie giovanessa spotka sie z evcia na porodówce i będą razem parły:-D. A i ty milutek popatrzysz na nowe dzieciaczki z babyboom.
U nas spoko ja w pracy Natka w przedszkolu wczoraj wróciła bardzo zadowolona i zdegustowana zachowaniem starszaków bo ponoć byli okropnie niegrzeczni a o maluchach to już wogóle ogólnie to z jej opowieści to tylko dziewczynki z jej grupy były grzeczne;-)ciekawe. Jak tak teraz to pisze to przypomniało mi isę jak mój siostrzeniec chodził do pierwszej klasy i po odebraniu go ze szkoły przechwala się że z czytania ma trzecie miejsce w klasie, więc go pytam kto był przed nim a on mi mówi po imieniu kto zajął 1 i 2 m-ce a na koniec dodaje a później pani powiedziała że cała reszta klasy jest na 3 m-cu :-Dile razy sobie to przypomnę tyle razy się śmieję a minęło już trochę bo teraz ma 16 lat chłopak.

Oj, ja mam nadzieje ze oksytocyna zaczela na giovanesse dzialac i nie w glowie juz jej towarzystwo.
Ja nie moge teraz rodzic bo mnie wczoraj dopadlo zapalenie pecherza :-( i booooliiiiii...
Byle to wyleczyc i do poniedzialku wytrzymac... bo teraz nie jestem w stanie nic w domu zrobic procz obiadu i przed wyjazdem do szpitala wypadaloby ogarnac te 4 kąty...

Mery- Dobre z tym siostrzencem :-D

reklama
Do góry