reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witamy więc na Świecie Julcię i Wiktorię:-)!!!
Gratulacje oczywiście dla szczęśliwych rodziców i rodzeństwa!!!
Jeśli można to prosimy o zamieszczenie zdjęć Pociech:tak:.

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Na poczatku powitam na swiecie Julke i Wiktorie :-D Gratulacje Kasiu:tak:
Ja pisze do Was z pieknego Weston :-D Przylecialam wczoraj, ale niestety nie bylo pelnej niespodzianki, bo B. w miedzy czasie wymyslil sobie przeprowadzke :sorry2: musialam sie wygadac niestety.:sorry2: Ale itak zaskoczenie wielkie bylo :-)

Sandra - Maria juz dawno sprzedana,a nasza wyprowadzka byla kwestia czasu. Teraz bedziemy w Kozach stacjonowac :-)

Witam. :-)
Bielszczanki mam pytanko... Gdzie można zrobić usg bioderek?? :confused:
Szukam dobrego i sprawdzonego lekarza - bądź przychodnie....

Czesc dziewczyny :-)

Iwon
- usg bioderek zrobisz w Centrum Pediatrycznym na ul. Cyniarskiej w Bielsku. My tam jezdzimy. Bardzo dobrze lekarze i co anjwazniejsze komunikatywni :tak:

Agnieszka
- opinia ludzi jest malo wazna. Najwazniejsze, ze sie kochacie i macie pojecie o tym, co to znaczy zalozyc rodzine ;-)

My juz po przeprowadzce, wiec i czasu wiecej :-) zostalam kozianka (?) heh Wszystkie bety na miejscu, duzo juz zrobione, ale jeszcze tez duzo do zrobienia. Teraz to nie ma ze wszystkim pospiechu i bedziemy sobie powoli dlubac:-)
Mela juz jutro ma roczek :shocked2: normalnie ten czas zasuwa jak szalony. Nawet nie wiem kiedy to minelo :-) Takze jutro bedzie male garden party :-D i to na nowym ;-)

Buziaki dziewczyny ;-)

Cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę.Powiedzcie mi jak mam wkleić te zdjęcia bo nie wiem? Dzięki za gratulacje dziewczyny mają się dobrze i są stale głodne. Brendy to najgorsze masz za sobą teraz tylko mieszkać.Sto lat dla Meli.Witaj Aguś nie przejmuj się grunt że jesteście razem.Pozdrowienia dla wszystkich.

reklama
Dzień dobry w dzień niepogodny;-).
Kaśka22, aby wkleić zdjęcia należy w Dodatkowe opcje pod oknem Odpowiedz na ten temat, czyli tak, jak przy normalnym odpisywaniu, wybrać w podoknie Dołączone pliki prostokąt ZarządzajZałącznikami, a następnie Prześlij Plik ze Swojego Komputera i na koniec opcje Wyślij. Może i trochę zagmatwane to moje tłumaczenie, ale starałam się:tak:. Tylko się cieszyć, że Julcia i Wiktoria dużo jedzą:blink:.
AguśZakochana, oby Wasze szczęście okazało się tym do grobowej deski:tak:. Kiedy oczekujecie przyjścia na Świat Dzidziusia:confused:?
Brandy wszystkiego naj dla Meluni:wink:. Super, że już jesteście po przeprowadzce. A jak się spodobało Meli nowe miejsce:confused:?
U nas bez zmian, chociaż od dnia chrztu mało śpi w dzień, ale za to po wieczornym rytuale, czyli karmienie, spacer/zabawa, kąpiel, witaminy, bajka, karmienie i paciorek, ładnie sam zasypia w łóżeczku. Jak pogoda dopisywała to spał na polu w wózku, a dziś z racji niepogody został skazany na dom i łóżeczko, co niezbyt się mu spodobało:-(. Eh...
ŁK ma teraz wolne, ale zamiast spędzić go przy dziecku pojechał na urlop, a potem mi zarzuca, że utrudniam mu kontakt z dzieckiem:wściekła/y:.
W zeszłym tygodniu wyjaśniła się też sprawa mojego powrotu do pracy-zaczynam pracę od listopada na pół etatu na Stacji Dializ przy Szpitalu Ogólnym na ul. Wyspiańskiego. Jak obiecali w listopadzie zeszłego roku tak cały czas trzymają dla mnie miejsce:-). Złoty medal dla nich:tak:.
Na ogrodzie mamy plagę latających, czerwonych mrówek:-(.
Życzę Wszystkim pogody ducha przy niepogodzie na zewnątrz:-D.
Pozdrawiamy:happy2:.

Do góry