reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Czesc dziewczyny :-)
Niestety przeprowadzka jeszcze nie dobiegla konca. Jest jeszcze tyle do roboty, ze glowa mala. Ale na szczescie z kazdym dniem blizej niz dalej :tak: Mela jeszcze nie chodzi, ale codziennie robi nowe postepy. Zaczynamy odliczac dni do roczku. Buzie ma pelna zebow, bo jest ich juz az 6 :-) Ja zaczynam psychicznie nastawiac sie do wylotu. To juz tylko 10 dni :-D

Dorcia to super, ze wszystkie dolegliwosci przeszly Wiktorkowi :tak: Nie ma to jak bobas z kapieli. Mela to przez te upaly z basenu wychodzic nie chciala :-)

reklama
Witajcie kochane

Szukamy sali na slub....czy moze nam ktos cos polecic?? na okolo 80 do 100 osob...:-)

Dorcia gdzie mieszkasz na Wojska Polskiego?? Bo ja tam jestem bardzo czesto bo mieszkaja tam moi rodzice wiec mozemy sie kiedys na jakis spacerek umowic:-) pisz na priv jak cos:-)
A Wiktorek jest taki slodziutki:tak::-D:tak:

Niestety musze uciekac ale mam nadzieje ze za jakis czas sie odezwe

Brandy duzoooo buziakow dla Ciebie i dla Melci;-):-D:tak:

Witam:-D,
Dziś krótko, bo nie jestem sama...Wiktorek mi towarzyszy:-).
Brandy, ale z każdym dniem jest coraz bliżej i bliżej:laugh2:. To żeście się z Melą wycierpiały:-(.
Prychatka podobno w Hotelu na Błoniach jest ciekawie. Mój kuzyn w sierpniu ma wesele w Saharze więc Ci napiszę co i jak, bo mój brat się wybiera. A mieszkam w Wapienicy niedaleko kościoła i jestem za spacerkiem:-).
A my się w niedzielę chrzcimy:tak:.
Miłego weekendu:rofl2:.

Witam po długiej nieobecności my już po weselu, no i po wczasach było super dzi8ewczynki spisały sie na medal. droge cała przespały tam i powrót nad morzem szalały ciaplały sie cały czas no i Patka najadła się piasku co niemiara
A r\teraz czas na chwalenie od 2uch tygodni mała goni jak popyrtana idzie jej światnie no ale wkońcu jutro roczek i mega impreza.
Pisze od siory z kompa bo przed wczasami nie zapłaciłam za internet i mi wyłączyli odezwe sie juz po weekendzie jak gosci sie pozbęde.

Czesc dziewczynki :-D
U nas nic nowego. Dzien Świstaka :-) ale dom prawie gotowy :tak:
Mery to super, ze wczasy sie udaly. Gratulacje dla malej :-) Mela niestety sie nie zbiera do chodzenia jeszcze. I wszystkiego naj naj naj z okazji pierwszych urodzinek :-D:-D:-D
Dorcia - warto cierpiec, bo potem bedzie pelne uzebienie ;-)

Hej dziewczynki,
dlugo mnie nie bylo, ale normalnie zawalona jestem praca po uszy :sorry:
Mam nadzieje, ze od wrzesnia znowu luzniej sie zrobi :tak::-)

Przepraszam, ale nie nadrobie, bo za duzo tego - rozpisalyscie sie, ze glowa mala ;-):-D

U nas wszystko dobrze, Sara zdrowa, energia ja rozpiera (chodzi spac przed 22:00, w ciagu dnia nie spi, rano spi do 9:00-10:00, wiec jak mam wolne to sie wysypiamy :tak:).
15go robimy garden party z okazji 3. urodzin, a od 1 wrzesnia maszeruje do przedszkola :tak::-)

Brandy, nie wiedzialam, ze sie wyprowadzasz! Dlaczego zmieniacie miejsce zamieszkania? Kto teraz Marie bedzie prowadzil?
Kiedy dokladnie lecisz z niespodzianka do B.? :-)

Mery, gratuluje pierwszych krokow malej, no i wszystkie naj dla niej z okazji pierwszych urodzinek! :tak:

Dorcia, dobrze, ze Wiktorkowi juz plesniawki zeszly i fajnie, ze polubil kapiele - jeszcze troche i bedziesz musiala go sila wyciagac z wanny ;-):-D (ja zeby Sara wyszla musze wode wypuscic :-p).
Spokojnych chrzcin!

Prychatka, to moze Szczyrk na wesele? :-)

Kasia, jak maluszki? Dalej siedza grzecznie w brzuszku czy masz juz je przy sobie? :-)

To tak tylko ogolnie, naprawde nie mam kiedy dokladnie poczytac i odpisac :sorry:

Sciskam wszystkie mocno!

Witamy Wszystkich bardzo, bardzo serdecznie:-),
Mery - ogromne gratulacje Małej:-D,
- super, że udały się Wa wczasy:tak:.
Brandy, jak Mela zacznie chodzić to za nią potem nie nadążysz:-p. Co do ząbków to się zgadza, że warto cierpieć. Mnie też to w niedalekiej przyszłości czeka, bo Wiktor strasznie się zaczął ślinić i cały czas pakuje pięść do buzi.
Sandra1982 no to we wrześniu czeka Was wielki dzień-pierwszy dzień w przedszkolu:-). Jak Sara się na to zapatruje?
U nas już po chrzcinach, które były wyjątkowo udane, chociaż w sobotę wieczorem była draka, bo ŁK coś nagadał swoim rodzicom i Ci oburzeni nie chcieli przyjechać. Szkoda słów na tego facet:wściekła/y:. Wiktor przespał pięknie cały dzień, co mnie bardzo ucieszyło, bo nie został wytarmoszony przez gości, jak to często bywa na takich imprezach:-p.
Poza tym w niedzielę Wiktor powiedział swoje 2 pierwsze słowa:
1. Dziękuję.
2. O nie!
Z miłą chęcią bym jeszcze popisała, ale Wiktor się już zaczyna przebudzać.
A na koniec zdjęcia z chrztu:-D:

Załączniki

• 26072009168.jpg
    26072009168.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC00149.jpg
    DSC00149.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Cześć dziewczyny witam po długiej przerwie. Ja tylko na chwile,przede wszystkim pozdrowienia dla wszystkich. wreszcie urodziłam i jestem w domu , mam dwie śliczne córeczki jedna ma na imię Julia a druga Wiktoria. Pierwsza ważyła 2270 a druga 2500 obie podobne do siebie. urodziłam przez cc. Nie przeczytałam was jeszcze zrobię to później bo małe się budzą. To na razie.

Do góry