Witam po dlugiej nieobecnosci
Kaśka22 na poczatku chcialam pogratulowac slicznych dziewczynek
sa takie urocze;-)
dorcia_ryba musimy sie wkoncu umowic na ten spacerek
moze przyjedziecie do nas na Karpackie z Wiktorkiem??
Mery myslalam,ze tylko ja mam problem z moim Dominikiem w sprawie nie przespanych nocy. Ogolnie to spi cala noc,ale caly czas domaga sie cyca,a jakbym mu nie dala to wtedy wyje jak syrena. I co tu robic...juz mnie to troche meczy i chcialabym sie wyspac,ale konca karmienia nie widac.Potrafi czasem 4-5 razy ssac w nocy.
sandra1982 miejsce wesela juz wybrane i jest to hotel Tycjan w Milowce. Termin 22.05.2010. To jedyny jaki byl wolny w tym hotelu na rok 2010
.
A u nas ogolnie wszystko dobrze. Dominik chodzi przy meblach i ma juz 9 zebow. Gryzie jak szalony wszystko co spotka na swojej drodze. Nie bylo mnie tyle czasu bo padl nam komputer(zlom jeden
)ale w niedziele dostalam laptopa od tesciow (kochani no nie?
;-)),a mezowi zostal ten dziad stary,ktory wlasnie jest w serwisie:-):-) sprawiedliwosc musi byc
. Zaczynam sie juz stresowac,bo od wrzesnia trzeba wrocic do szkoly,bo u nas na studiach juz we wrzesniu sie zajecia zaczynaja. Zostaly mi 3 przedmioty i obrona pracy licencjackiej.AAAAA wlasnie zdalam egzamin teoretyczny na prawko, a praktyczny mam 6 pazdziernika!!! 2 miesiace na termin sie teraz czeka no masakra.Nie mowiac,ze ja pierwszy raz zdaje,a wtedy podobno ma byc predzej. To jestem ciekawa ile bede czekac jak nie zdam...bo pewnie nie zdam
A teraz uciekam do spania:-)
Pozdrowionka dla Was Mamunie
:-)