reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
oj dziewczyno ale sobie kasanowe znalazłaś a tym drugim dzieckiem tez zajmuje sie tak intensywnie jak amelka?
sorki za bledy ale mam tylko 1 palec wolny bo córy mnie pilnuja.
wyniki mam dobre mam sie zgłosic do okulisty i neurologa moze oni cos wymysla. teraz pomykam bo mala sie zlosci

Cześć dziewczyny. Kitkabb z tej strony. Musiałam zmienić nicka,bo coś mi nie wchodziło :dry:
Potrzebuje namiar na dobrego ginekologa,bardziej kobieta ;-) I nie prywatnie. Polecicie mi kogoś? Szukam dla siostry bo chce zmienić lekarza prowadzącego. Prosiłabym o jak najszybszą odpowiedz. Będę bardzo wdzięczna :tak:
Odezwę się w wolnej chwili, bo mam teraz trochę na głowie.
Pozdrawiam cieplutko

Hej dziewczynki! :-)

Ja tak na "szybciocha", bo mam sporo pracy :tak:

Ania, zdrowka dla Was!!!:tak: Mam nadzieje, ze juz lepiej!:tak:

Brandy, i znowu zrobila nam sie sliczna pogoda, wiec pewnie Amelka bedzie korzystac z promieni slonca ;-):tak::-)
Co do kaszki z brokulami, tj. Misiowego Ogrodka ;-) to Sara bardzo je lubila i do dzisiaj czasami zjada te kaszki warzywne jako dodatek np. do zupki :tak::-)
Jezeli chodzi o wspanialego tatusia Amelki to brak slow...Kretyn do potegi!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Sorry, ale normalnie skad sie biora tacy tatusiowie...jak maja nasze dzieci...

Mery, oby neurolog i okulista tez niczego nie wykryli, tzn. niczego zlego :tak:Trzymam kciuki za kolejne dobre wyniki!:tak:

Czesc Kitka/Kinia ;-):-DWitaj z powrotem! :tak: Niestety nie znam zadnej pani gienkolog na kase :no:ale wiem, ze Brandy miala fajna, wiec moze ona da Ci namiary :tak: A jak Oliwcia sie chowa?

U nas bez zmian. Ja w pracy, Sara z babcia na spacerze pewnie :-) W ogole mojemu dziecku cos sie poprzestawialo i w wieku 2 lat i 3 mies. zaczela pic wieczorem i rano mleko zageszczone kaszka ryzowo owocowa :baffled::-p Wczesniej wyczuwala chocby szczypte kaszki, a teraz pochlania takie geste mleko migiem :-p
Wazylam ja wczoraj i ma 15kg, a wzrostu 91cm :tak::-)

Milego dnia!

Witam!

Sandra piękną wagę Twoja córa ma :) Miłego dnia w pracy.

KitkaBB/Kinia ja niestety nie bardzo znam ginekologów przyjmujących na NFZ, wydaje mi się, że w przychodni na osiedlu Karpackim przyjmuje dr Lasatowicz, ale to mężczyzna, słyszałam o nim dobre opinie, ale osobiście nigdy u niego nie byłam. No i jeszcze w Supramed też na NFZ przyjmują i kobiety też, niestety osobiście nie znam żadnego gina stamtąd, bo w ciąży chodziłam prywatnie.

Mery ale masz umiejętności pisania jednym palcem z dwoma córami na rękach. Dobrze, że wyniki dobre i trzymam kciuki, żeby u neurologa i okulisty też wszystko w porządku było.

Brandy niezły szok z tatusiem Amelki, dwie córy w ostępie 7 miesięcy? Pierwszy raz słyszę taką historię.
A o tych kaszkach warzywnych to pierwszy raz słyszę, musiałam je jakoś przeoczyć na półce, bo kupowałam takie z dodatkiem owoców.

U nas już lepiej, u Kamila poprawa, antybiotyk chyba zadziałał. Najgorszy byl weekend, bo temp wysoka, co podałam coś na zbicie gorączki to znowu się podnosiła. Całe szczęście już gorączki nie ma.

Mery i tu Cie zadziwie, bo "ojciec roku" Nataszą zajmuje się dość intensywnie ... przynajmniej z tego co mówiła mi Daria ...

Sandra no Amelka korzysta, korzysta.... a najdziwniejsze jest to, ze wczoraj, mimo tej strasznej pogody spało jej sie najlepiej :-) po drugie - nie wiem skad sie biora tacy faceci :no: jeśli z Marsa to niech tam sobie wracają :tak: zabić to mało dosłownie... po trzecie - kaszki kaszkami, ale moje dziecko dostało dzisiaj pierwszy raz zupkę jarzynową :-D jakie to jest paskudztwo :baffled: no ale ona ładnie zjadła i to najważniejsze :-)

Kitka/ Kinia ja chodziłam do dr Stoleckiej do Wilkowic na NFZ. Bardzo dobra lekarka. Przyjmuje też w SupraMedzie na Olszówki. Tylko nie wiem czy tam na NFZ przyjmują....:-)

Aniu to fantastycznie, że antybiotyk zaczał działać :tak: Poza tym, to fakt.... takie historie to nawet za czesto w filmach sie nie zdarzają :baffled:

Brandy ty to masz przesr.... z tym facetem... normalnie brak slow....

Mery sliczne zdjecia... masz kochane dwie pociechy... a ty tez fajna laseczka...

Bernadka... wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek... pokaz sie tu ciotko choc na chwile... ;-)

U mnie zaczely sie szkolenia do nowego programu w pracy... dopiero co wrocilam do domu.. i tak jeszcze przez dwa dni... ale potem sobie odbije... jedziemy na imprezke firmowa do Krakowa... na dwa dni... supcio...

Witajcie kochane
Po dlugiej przerwie znow jestem:-)
Wszystkie juz pewnie o mnie zapomnialy:-(
Syneczek wlasnie zasnal wiec mam chwile zeby napisac:-)
U mnie sie duzo nie zmienilo,maly rosnie jak na drozdzach,za tydzien konczy 3 miesiace:-D
Ja do konca miesiaca mam dwa egzaminy do zdania,ale wogole nie mam do tego glowy i nie wiem jak to bedzie...musze napisac pismo o przedluzenie terminu,chociaz nie wiem czy to przejdzie:-(
Dzien za dniem leci,juz za niedlugo swieta:-)
Nie moge sie doczekac,poniewaz to nasze pierwsze swieta w mieszkanku i pierwsze z Dominiczkiem:-)
A na Andrzejki dostalismy zaproszenie do znajomych,ale nie wiem czy chce isc...bez synka:-(tak mi sie robi smutno jak sobie pomysle ze nie spedze z nim nocy i ze moge przeoczyc jakis jego usmieszek przez sen:tak:.
Chyba nie jestem jeszcze przekonana do tego by go zostawic na noc bez mojej opieki:-(
Teraz sie juz poprawie i bede czesciej zagladac,bo brakowalo mi Was przez ten czas co mnie tu nie bylo:tak::tak::tak::-D:-)
Pozdrawiam:happy::happy2:

Dzięki dziewczyny za pomoc ;-)
A Oliwka rośnie jak na drożdżach i buzia jej się nie zamyka :-D Skubana czasami jak powie coś to mnie normalnie zatyka. Wczoraj na przykład. Dziadek czasami wyciąga swoje CB i coś tam gada do niego. Oliwka bawi się, bawi w końcu bierze nogę od lalki i mówi takim spokojnym głosem "kolego mas cysto" No myślałam,że padnę :-D Łapie wszystko szybko.
A ja póki co zdałam dzisiaj egzamin teoretyczny na prawo jazdy i jak dobrze pójdzie zrobię sobie prezent na mikołaja i będę mieć prawko :-D Bo akurat taki mam termin.

Cześć Prychatka :) Tak się zastanawiałam gdzie ja widziałam zdjęcie Dominiczka :D I teraz już wiem. Bo Twojego mężusia znam ;) Śliczny Wam synek rośnie :). Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki
kinia tez zdawałam prawko w mikołaja śniegu dowaliło jak cholera i cały czas sypał no ale udało się i fajny prezent miałam.
Ja też nie wiem czy zostawiłabym małą samą teraz i tak to nie możliwe bo cycka ssie w nocy ssak mały. A tak ogólnie to od 2 lat jak jest Natka na świecie to tylko 2 razy ją zostawiłam na noc i skoro świt jechałam po nią i chyba przez to taki cycek z niej jest wszędzie za mną łazi nawet do kibla.
Dzisiaj moja kolezanka ma cesarke ma mieć chłopca więc trzymam kciuki na nią też ma córe 0 4 m-ce starszą od Natki ale jej się trafiło ze parka będzie.
Fakt ciekawe co robi Bernadka zawsze jej pełno było a teraz cisza mam nadzieje ze znów się coś im nie przyplątało no i Deisy już zapomniała o nas a i Oliwia jak została mamusie to nie zagląda wszystkie jakieś zajęte.
Miłego dzionka życze i pomykam do szkrabów

Do góry