Witajcie Kochane
ja wziąż robie za nosidełko dla małej i już mi się to od jakiegoś czasu przestało podobać
a Emlilce widocznie na odwrotnie, więc sobie nadal siedzi
No cóż termin z usg to na 25/6 był a z @ to na jutro mam, jak dalej nic się nie ruszy to jutro ide do swojego gina i jak mi powie, że mam dalej czekać na skórcze (mimo że od prawie 2 tyg mam 2cm
(na dwa lużne palce jak to określił) to się poważnie zastanowie nad wizytą w euskulapie i porodem tam bo to czekanie już mnie dobija;(
Ale mi się sen dziś śnił, masakra śniło mi się, że byliśmy na jakieś wycieczce i urodziłam w autobusie;/ (szczegółów wam oszczędzę) ale taki realistyczny był sen, że jak się obudziłam od razu sprawdziłam czy dalej w ciązy jestem
a miałam tak napięty brzuch i skurczyki, że ąż dziwnie:/
Dziś znowu byłam na długim prawie 3 godzinnym spacerku i mam cichą nadzieję że się coś ruszy.
Ania_BB - wszystkiego najlepszego dla Kamilka
Mery - z dzieciaczkami to się napewno nudzić przynajmniej nie będziecie na imprezce.
Sandra - też tak kiedyś miałam,a napisałam dlugaśnego posta i też poszlo się paść ;/ma ja się już nie mogę doczekać kiedy moja mała bedzie tak gaworzyła
eh weekend w pracy to nieciekawie;/ Sandra z tego co czytałam to w jakieś inf.turystycznej pracujesz?, może orientujesz się czy są wogóle jakieś oferty sylwestrowe dla rodzin z takimi malymi maluszkami? bo nie uśmiecha mi się siedzieć w domu w sylwestera;/ a nie mam pomysłu gdzie można go spędziś z dzieciaczkiem;/
Prychatka - nie ma to jak pogaduchy ze znajomymi, zawsze się wtedy humorek poprawia
Brendy - ja to znowu mam nadzieję, że na 1.11 to w domku będę a nie na porodówce
a ty gdzie teraz częściej jesteś w bb czy w szczyrku?
Iwa2 - witaj w naszym gronie i śmiało pisz co u Ciebie