reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witajcie
Brandydobrze Cie rozumiem bo wlasnie tez jestem w podobnej sytuacji.Wlasnie wrocilam ze szkoly i glupia baba z angielskiego powiedziala ze nie ma dla mnie czasu i ona nie ma pojecia jak sobie teraz zrobie zeby zaliczyc jej przedmiot.Jest to okropny i wredny babsztyl i robi takie problemy wszystkim, a mnie to juz wybitnie nie lubi:no:

Jestem zla i smutna:-(. Naszczescie dzis tesciowa zostaje z malym a ja wybieram sie z kolezankami na pogaduchy,moze mi sie poprawi humor:dry:

reklama
Prychatka, wspolczuje problemow z babsztylem od angielskiego :sorry2: Skad sie biora takie wredne babska :baffled:Mam nadzieje, ze wypad z dziewczynami poprawi Ci humor :tak: A i angielski uda Ci sie zaliczyc :tak:
A mozna wiedziec gdzie sie uczysz?

Ja jeszcze godzine w pracy, teraz zaczyna sie czas ciagnac :blink:

Hej dziewczynki :-) Dzisiaj juz czuje sie zdecydowanie lepiej.... Bylam z Amelia na malej wycieczce w moich rodzinnych stronach, czyli Dąbrowie. Odwiedziała na grobach swoje prababcie....bo niestety na Wszystkich Świętych zostajemy obie w domu.

Prychatka czyli faktycznie jestesmy w podobnej sytuacji...Ty masz kredki z angielskiego a ja studiuje filologie angielska :dry:Ja nie rozumiem jak wykladowcy moga bec tacy...niezyciowi :sorry2:

Sandra skoro masz wolne od poniedzialku do czwartku, to moze uda nam sie w koncu wyjsc na jakis wspolny spacer co? A i dla wiadomosci informacji - mamy wszystkie miejsca wolne na Sylwestra :-p:tak:

Oolivia to niezlego masz tego wykladowce :-D:-D:-D a jak Emilka? Pcha sie cos na swiat czy nie bardzo jeszcze ?

Ja dzisiaj jak poloze mala spac skocze na jakies piwko...dzieki Bogu, ze prawie mieszkam w barze i nikt nie musi zostawac z mala, bo mam elektroniczna nianie, z ktora sie nie rozstaje...:-D:tak: A poza tym moja perła coraz wiecej sobie gaworzy:-) jakas bogatsza gama dzwiekow z niej wychodzi:-p juz sobie moge z nia porozmawiac:-D

Witam niedzielnie :-D Ja w pracy, ruchu sie nie spodziewam, nic nie zalatwie, wiec do 17:00 bede Was nawiedzac ;-):-)

Oolivia, zaczne od Ciebie, jak tam sytuacja sie przedstawia? :-) Zaczelo sie cos? Dawaj znac w miare mozliwosci :tak:

Brandy, piwko zaliczone? ;-):-) Ja wczorajszy wieczorek spedzilam w domowych pieleszach przed tv - ot taka mala zmiana :-p
Dobrze, ze humor juz lepszy :tak:
No koniecznie musimy sie zgadac na jakis spacer - w koncu, bo ostatnio nawalalam :sorry2: wybacz :sorry2::tak:
A co do wolnych miejsc na sylwestra to wyslijcie nam maila z ta inormacja plus cala oferte, ok? :tak::-)

Iwa2, witaj! :-) Jestes z Bielska? Napisz nam cos o sobie :tak:

Witam Was w ten piekny sloneczny poranek :-)
Niby niedziela, dzien swiety a ja sie powoli biore za porzadki :tak: Sterta prania, prasowania...do tego porzadki szufladowe...ale mam teraz duuuuzo wolnego czasu, wiec sie nie spiesze. We wtorek jade na uczelnie pozalatwiac wszystkie formalnosci do konca....:dry:

reklama
Oj dziewczyna ale miałam nocke walczyliśmy z Patką do 1 żeby zasnęła szło wszystko bujanie noszenie suszarka wibratorek w łóżeczku myzyczki śpiewanie i wkońcu przytaszczyłam wózek i padła pierwszy raz sie jej tak stało a w dzień spała tylko 4 godz. Teraz hrabina odsypia i ma wszystko w d.. a mamusia oczy na zapałkach
Tez bym się wybrała na jakieś piwko ale mamie karmiącej nie wypada o do tego da najbliższej knajpy musimy isc 40 min bo autkiem to znowu jabym musiała wracać niech no tylko skończe karmić a normalnie uwale się z tych nerwów. Teraz znów koniec miesiąca za pasem trzeba brać się za rachunki uwielbiam .
Dobrze ze dziś jedziemy do znajomych moąe sie troche rozluźnie.
Miłego dzionka
aha Brendy musiałaś przypomnieć o prasowaniu właśnie sobie uświadomiłam ze też musze

Do góry