reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kallusia, ja bylam na 3D u dr Michala Balisia w Bimedzie na Krasinskiego - 100zl kosztuje, daje Ci caly taki pliczek foteczek Twojego malenstwa, no i ginekolog z niego fajny :) Taki luzak :) Trzeba zadzwonic i umowic sie telefonicznie - wpisz w google bimed bielsko i Ci wyjdzie adres i telefon - to jest na rogu Krasinskiego i Dabrowskiego - skrecasz kolo BWA tak jakbys chciala do 4 albo mechanika dojechac, ale skrecasz w 2 w lewo i na rogu masz ten gabinet :)

reklama
No i pozdrawiam Was dziewczynki serdecznie i zycze udanego tygodnia - kolejny przed nami :) Ale ten czas leci.

Kitkabb Oliwka jest przesliczna..... cudowna kruszynka....

Sandra ja mam termin na 2 maj.... tak, ze jeszcze troche przedemna, ale cos czuje, ze urodze wczesniej (takie przeczucie).

Niebieska moja mala wazyla 2.5 kg w 33 tc ale ja niby mam termin na 25 kwietnia wiec zobaczymy!
to usg tylko 100 zl? ja jak bylam to 220 zl placilam ale w kat! aha w dziale porod polog itd jest watekj usg na slasku i tam pisalam chyba......albo nie! tu pisalam ale w watku wczensije tez gdzie mozna wykonac!!
a ile to usg trwalo? czy w 36 tc warto isc? i czy faktycznie dostaje sie zdjecia takie jak na 3d czy jak? slyszalam ze straszne cyrki z tym sa:(

kitka mala cudna! az mezusia wolalam zeby pokazac!!!

Dziewczynki, to USG u dr Balisia w Bimedzie jest 3d, ale czarno-biale (czyli praktycznie wyglada jak normalne, tyle, ze jest dokladniejsze i ja na nim wiecej widzialam :) ) Poszlam tylko dlatego, ze moja ginekolog wychodzi z zalozenia, ze w prawidlowej ciazy wystarczy robic usg tylko 3 razy, wiec stwierdzilam, ze nie bede czekac do konca kwietnia tylko pojde i sie dowiem jak tam maluszek sie rozwija, no i fotki chcialam zabrac, zeby sobie Moj mogl poogladac - non stop jest na jakichs zgrupowaniach, zawodach itd., wiec musza mu wystarczyc zdjatka maluszka :) Moja znajoma byla w Krakowie na 3d kolorowym i zaplacila 250zl. A gdzie bylas w Katowicach i w ktorym tygodniu?? Tez bym sie wybrala...Chociaz mam USG pod koniec kwietnia, wiec moze w maju, zeby nie czekac od ginekolog na to ostatnie. Jezeli nie zalujesz kasy to ja bym oczywiscie poszla :) Bo te zdjecia, ewentualne nagranie na cd zostaje Ci na pamiatke do konca zycia. Trwalo ok. 20 minut.
pozdrawiam
Agusiaaa, zazdroszcze, ze to juz w maju...! Trzymam kciuki! Powodzenia!

Czesc Dziweczynki znowu sie zaniedbalam z odpisywaniem:( ae postaram sie to nadrobic:)

SANDRA1982 polozna nazywa sie Ossowska Malgorzata, super kobieta super specjalista, zajmowala sie mna jakbym byla conajmniej jej corka :).Pielegniarkom nie placilam, wszystkim zajela sie Ona,pomoca przy karmieniu, doradzaniem jesli mialam tylko jakis problem albo dylemat. Jesli nie bylo jej w szpitalu to dzwonila i pytala czy wszystko u nas wporzadku.Naprawde rewelacyjna opieka za Jej strony! Jesli bede miala nastepne dzieciatko to napewno bede dzownic do Niej znowu.
Widzialam sie z Nia pierwszy raz 2 tyg przed porodem a dzwonilam zeby sie umowic na wizyte okolo 3 tyg przed. Mi tez Ja polecono!
Jesli chcialbys cos jeszcze wiedziec to pytaj postaram sie szybciej odpowiadac:)

AGUSIAAA ja jestem na gg najczesciej do 14 bo pozniej Maz wraca i faktycznie On zajmuje komputer. Nie pisze zbyt wiele ani na gg ani tu bo Malutki czasem mi nie daje, a jesli juz zasnie to ja tez staram sie chwilke odpoczac.

No Dziewczyny to wyglada na to narazie ze ja tu jestem najmlodsza 1986 :) chodzilam do takiej troche kontrowersyjne szkoly (dla niektorych) bo byl tu katolik :) calkiem sympatyczna szkola, zupelnie inna niz wszystkie.No ale bylo minelo! :)

Pozdrawiam Was goraco i bardzo mocno caluje :)

P.S. Kitkabb wielkie gratulacje Malenka jest sliczna:) a jak tam noce daje Ci pospac??

Dzieki Agatko,

moze uda nam sie kiedys pogadac na gg. Jak cos to moje 3199685. Powypytywalabym Cie o kilka rzeczy :)

Buziaczki dziewczynki.

A my wczoraj byłyśmy na wizycie patronażowej :)
Niunia zdrowiutka przybrała na wadze 100 g :)
Szczepienie mamy na 4 maja a bioderka 18
A jutro jak będzie ładna pogoda zaczynamy werandowanie ;D
Mała ślicznie śpi w nocy. Wczoraj po kąpaniu jak zasnęła koło po 20 to obudziła się dopiero po pólnocy :) Pózniej po 3 i dopiero przed 7 :)
Oby tak dalej ;)
Pozdrawiam wszystkie cieplutko ;)

To bardzo sie ciesze Kitka, ze Oliwka nie daje Wam za bardzo w "dupke" :) Oby tak dalej. Jest naprawde sliczna i za kazdym razem jak wchodze na ten watek to ogladam jej foteczki :)
sciskam

reklama
Do góry