reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agatkabb, no ja niestety nie mam zielonego pojecia... Moze ktoras z mamus Ci pomoze.

Pozwole sobie jeszcze do Ciebie napisac na gg, bo dzisiaj musialam uciekac w zwiazku z praca :)

pozdrawiam serdecznie i dziekuje za wszelkie informacje

reklama
Lilith, a nie wiesz czy w BB gdzie robia tego rodzaju USG. Ja chodze do dr Niemcewicza - podobno bardzo dobry z niego specjalista, wiec moze gdyby bylo cos nietak to dostalabym extra skierowanie na usg genetyczne? Jak myslisz? Kurde, robie sie przewrazliwiona :)

A Ty Lilith odpoczywaj i ciesz sie, ze juz za niedlugo maluszek bedzie z Toba! Przede mna jeszcze troszke czasu i mam nadzieje, ze lato nie bedzie upalne, bo nie wiem jak wytrzymam.

Agatka zadzwoń na Cyniarską to jest centrum pediatryczne numer 033 8164444
Z terminem to jest tak że dzwoniłam i jestem zapisana na 18 maja więc nie wiem jak będzie teraz
Zadzwoń i się dowiedz

ja nie wiem gdzie takie usg w bb! ja nie lubie tu lekarzy :( ponoc w Polimedzie maja super sprzet!!

a dzis przyszedl moj wozek!!!! ale sie ciesze!!!
93883741_1

oj juz chce na spacer!!! ale gora 4 tyg jeszcze!! damy rade!!!!:):)

Lilith, wozek fajniusi - nic tylko isc na spacerek :) No ale jeszcze troszke i juz bedziesz spacerowac.
pozdrawiam

LILITH pisze:
no tez juz sie nie moge doczekac!!! ale na szczescie sie doczekam i to najwazniejsze!!
Doczekasz się doczekasz :)
Ja sama nie moge się doczekać bo dopiero Niunie zaczynam werandować,do wózka opatulona na 10 minut przy otwartym balkonie i stopniowo co dzień minutek dokładać :)
Ehhhh ;)
A tutaj jak śpi ;)
15706292_d.jpg

Coś mnie zaciekawiło :)
15706295_d.jpg

reklama
Do góry