reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Wiecie co??
Czuję sie inaczej niż wtedy kiedy miałam 19 lat i byłam w pierwszej ciąży, wtedy nie zwracałam na wiele rzeczy uwagi a może poprostu nie miałam żadnych dolegliwości.... ale to chyba niemożliwe

Mimo upływających lat czuję sie wyglądam i zachowuję jak 25 letnia dziewczyna, to chyba najlepszy sposób na zachowanie młodości - duchem

Co do usg to ja nie bylam na 3d ale genetycznym w 21 tc :)
bylo super!! usg trwalo 40 min! tez zdjecia nagranie na plytke!! lekarka super!!!!! i sprzet tez!!!! tak dokladnie mala wybadala ze bylam w szoku! przeplywy itd serce pepowine no normalnie co sie dalo z ktorej strony sie dalo itd!!! fantastyczne!!
o to stronka! powiem ci ze to jedna z najlepszych babek od usg :)

http://www.echo.pron.pl/

a co do wieku to ja czuje sie staro:( choc irytuje mnie to jak sie na mnie gapia baby i na moj brzuszek! nie nosze obraczki i pewnie sobie mysla ze smarkula jakas i wpadla...heh:(

jak co to to moj numer gg 1408920!!!

a tak swoja droga zrobilo sie ladnie i mozna sie gdzies umowic:)

Lilith, a gdzie bylas na tym usg genetycznym?Mialas skierowanie czy cos czy sama od siebie poszlas? Tez bym sie wybrala tak dodatkowo oprocz zleconych :) Ile kosztowalo?

pozdrawiam i czekam na wiesci

U nas slonca brak - leje deszcz, zimno i nieprzyjemnie :(

Moze wiecie gdzie u nas mozna dobrze zrobic usg bioderek dziecku??? wiem ze w ultramedicu robia bardzo dobrze ale tam maja termin dopiero na lipiec <wow> ja potrzebuje juz,a w zasadzie za pare dni:(  i nie wiem gdzie dobrze robia na kase chorych.

Lilith czemu czujesz sie staro??:> koncowka ciazy Cie tak meczy strasznie??
co do spotkania to fajnie by bylo ale teraz starszanie leje:( i znowu pogoda jest okropna, a ja juz chce z Malutkim na spacerek a tu sie nie da :(

reklama
Sandra podalam stronke gdzie bylam!! ale zapisalams ie konkretnie do dr Wloch!!! poczytaj sobie dokladnie i popatrz!!! Nie pamietam doklandie ile placilam chyba 220 lub 240.ale nie jestem pewna pozatym to bylo juz jakis czas temu i ceny mogly sie zmienic:)a to jest w katowicach!

no meczy mnie troche bo jestem popuchnieta itd...i juz sie nie moge doczekac porodu...a no i jakos tak z buzi mnie postarzylo ale to chyba opd tej opuchlizny:)

Do góry