reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

heh ja jestem rocznik 85 i tez chodzilam do 4 :):):)
Zdjecia posle ci na maila choc tu juz zamieszczalam pare razy ale chyba nie na B-B :):)
Wogole wczoraj bylam w Katowicach i jestem padnieta jeszcze po tej ponad 12 godzinnej wyprawie:):)

aaa i ja takze chodzilam kiedys do Stoleckiej do POLIMEDU!! super babcka! moja pierwsza gin!:)

reklama
Lilith, a kto byl Twoim wychowawca?:) Bo moim Sitek - ten z PO :)) W ogole to swiat jest maly...Jak tam samopoczucie dzisiejsze? W koncu wiosna :)

Niewazne ile ma sie lat - wazne na ile sie czuje :)) I nie przesadzaj z tym "wapnem" :) Nie jest tak zle...pozdrawiam

Witam po dłuższej przerwie :)
A więc tak w poniedziałek o 1:30 w nocy urodziłam śliczną córeczke Oliwie :)
3200 waga,54 cm wzrostu
Malutka jest kochana
Tata był ciągle przy mnie i pępowinke przecinał a sam poród trwał 6 godzinek i pamiętam wszystko przez mgłę
Mała albo śpi albo je i wszyscy się w niej zakochali ;D
Pozdrawiam wszystkie cieplutko ;)

Kitka tez wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mala jest cudna!!!!! :):)

Co do Zeromskiego to ja chodzilam tam 8 lat do podstawowki i znalam duzo ludzi z liceum:):)
Co do 4 moja wychowawczynia byla Kulka :):) od fizyki! wychowawczyni cudna ale nauczycielka jej zmiluj sie!

Co do tego Wapna tez mysle ze przesadzasz!I wlasie to jest tak jak sie czujesz tyle masz lat!! :):)

Sandra ja puchne okrutnie!!! roboty masa i ciagle mis ie wydaje ze porod niedlugo hihi :)

hihi jakby co to to moje zdjecia:
www.aiowa.fotka.pl :):) choc wiadomo ze teraz w ciazy wygladam znacznie inaczej :)

Lilith, wiem ktora to nauczycielka - mialam kilka razy z nia zastepstwo, ale fizyka dla mnie to i tak zawsze byla czarna magia ;)
Nie martw sie, jeszcze troszke i dzidzius bedzie na swiecie. Ja musze czekac do sierpnia i juz sie boje tego pucniecia jak jeszcze lato bedzie cieple - masakra. Fajne te fotki na fotka.pl. Ja wstawilam moje zdjecie na wątek "sierpień 2006", wiec jak cos to zapraszam :)
pozdrawiam

hihi fizyka to chyba dla wszystkich taka czarna magia:)
ja sie urodzilam w sierpniu i mama narzekala ponoc strasznie choc chodzila sie na laki jeszcze opalac:):)

a to moj brzuchol bo nie wiem czy chodzicie na galerie:
mieszkanko naszej malej w 35 tc:)

reklama
Sandra rodziłam na Wyspiańskiego i polecam z całego serca :) Personel świetny,dzieciaczkami wzorowo się zajmują
LILITH brzusio śliczny i pokazny ;)

Do góry