reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

heh ja jestem rocznik 85 i tez chodzilam do 4 :):):)
Zdjecia posle ci na maila choc tu juz zamieszczalam pare razy ale chyba nie na B-B :):)
Wogole wczoraj bylam w Katowicach i jestem padnieta jeszcze po tej ponad 12 godzinnej wyprawie:):)

aaa i ja takze chodzilam kiedys do Stoleckiej do POLIMEDU!! super babcka! moja pierwsza gin!:)

reklama
Lilith, a kto byl Twoim wychowawca?:) Bo moim Sitek - ten z PO :)) W ogole to swiat jest maly...Jak tam samopoczucie dzisiejsze? W koncu wiosna :)

Niewazne ile ma sie lat - wazne na ile sie czuje :)) I nie przesadzaj z tym "wapnem" :) Nie jest tak zle...pozdrawiam

Witam po dłuższej przerwie :)
A więc tak w poniedziałek o 1:30 w nocy urodziłam śliczną córeczke Oliwie :)
3200 waga,54 cm wzrostu
Malutka jest kochana
Tata był ciągle przy mnie i pępowinke przecinał a sam poród trwał 6 godzinek i pamiętam wszystko przez mgłę
Mała albo śpi albo je i wszyscy się w niej zakochali ;D
Pozdrawiam wszystkie cieplutko ;)

Kitka tez wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mala jest cudna!!!!! :):)

Co do Zeromskiego to ja chodzilam tam 8 lat do podstawowki i znalam duzo ludzi z liceum:):)
Co do 4 moja wychowawczynia byla Kulka :):) od fizyki! wychowawczyni cudna ale nauczycielka jej zmiluj sie!

Co do tego Wapna tez mysle ze przesadzasz!I wlasie to jest tak jak sie czujesz tyle masz lat!! :):)

Sandra ja puchne okrutnie!!! roboty masa i ciagle mis ie wydaje ze porod niedlugo hihi :)

hihi jakby co to to moje zdjecia:
www.aiowa.fotka.pl :):) choc wiadomo ze teraz w ciazy wygladam znacznie inaczej :)

Lilith, wiem ktora to nauczycielka - mialam kilka razy z nia zastepstwo, ale fizyka dla mnie to i tak zawsze byla czarna magia ;)
Nie martw sie, jeszcze troszke i dzidzius bedzie na swiecie. Ja musze czekac do sierpnia i juz sie boje tego pucniecia jak jeszcze lato bedzie cieple - masakra. Fajne te fotki na fotka.pl. Ja wstawilam moje zdjecie na wątek "sierpień 2006", wiec jak cos to zapraszam :)
pozdrawiam

hihi fizyka to chyba dla wszystkich taka czarna magia:)
ja sie urodzilam w sierpniu i mama narzekala ponoc strasznie choc chodzila sie na laki jeszcze opalac:):)

a to moj brzuchol bo nie wiem czy chodzicie na galerie:
mieszkanko naszej malej w 35 tc:)

reklama
Sandra rodziłam na Wyspiańskiego i polecam z całego serca :) Personel świetny,dzieciaczkami wzorowo się zajmują
LILITH brzusio śliczny i pokazny ;)

Do góry