reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

hej megan mój maluszek chyba dokładnie w wieku Twojego?? wg suwaczka tak patrze... zapraszam wiec tez na watek "sierpniowe mamy 2004"

reklama
Tuska nie martw się, za to masz cały komputer dla siebie:-)
ja to czasem chcialabym być sama, uwierz mi, dzień w dzień mąż, dwóch wrzeszczących na siebie braciszków i trzeci bobas w wózku...
zaczniesz chodzić do pracy to potęsknisz za małą. ja jak zostawię na trzy godziny to dusza mi jęczy...

Jeszcze mnie tu nie było :) Witam wszystkie znajome i nieznajome ;D Oj za dużi jak dla mnie dwa wątki białostockie heheheheh

Hej dziewczyny :)

Jak się macie w tą paskudną pogodę ?
Mam nadzieję, że moja mała poczeka troszkę aż się ociepli bardziej, bo ostatnio dziwnie się czuję, zmęczona bardziej, do kibla częściej biegam, brzuch mi się napina, plecy bolą..

Bosz, od poniedziałku do pracy po zwolnieniu wracam, w największe mrozy, zobaczymy jak wysiedzę ( wracam do końca stycznia a pózniej już na zwolnieniu będę )

Do tych co rodziły u Arciszewskiego

Ile kosztuje dzień pobytu po cesarce w klinice, jest jakiś cennik?
Ile kosztuje poród naturalny a cc (może jakaś zbliżona cena ?)
Jakby coś się zaczęło dziać, dzwonić wcześniej do kliniki, czy od razu jechać ?

dzięki

hej
mogę do was dołączyć?

Kalina pisze:
Ja mieszkam w narwi, 45 od Bialegostoku na trasie do Bialowiezy. A w ogole to podziwiam cie Jus20sto- ja mam 5 letnie przerwy miedzy chlopakami, nie wiem jak  wytrzymasz z dwoma szkrabami w wersji mini...
a dokładnie w którym miejscu?bo pół Narwii to moja rodzina ;D,może mamy wspólnych Znajomych? :)

reklama
jus20sto pisze:
tuśka21 pisze:
jus20sto - to sie robi raczej na boku (podwizanie jajnikow - ale po 4 cesarce np. jesli kobita ma same cc to lekarze sami podwiazuja - przynajmniej tak bylo kiedys - a co chcesz to zrobic po porodzie ??? )

no dzieci więcej nie planuje bo juz swoich czasami mam dosyć..i myślałam o podwiązywaniu ale wiem że to nielegalne, no i w rachube wchodzi jeszcze spirala...
lubie dzieci ale nie lubie chodzić w ciąży...xczuję się jak słoń jestem gruba brzydka nieatrakcyjna i do tego mam takie zajebiste humory że tylko z mostu sie rzucić, sama ze soba nie wytrzymuje więc dziwię się że mąż jeszcze normalny chodzi..ja po dwóch godzinach ze mną bym sie spakowała i wyprowadziła...
hmm...
chyba mnie kocha.. ::)
wiesz nie polecam spirali :( koleżanka po urodzeniu 1 dziecka za namową swego gina założyła spiralkę po jakimś czasie okazało się że jest w ciąży...w 4 miesiącu poroniła...chyba nie muszę pisać dlaczego :(

Do góry