reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

reklama
Aga a jak u Ciebie? Jak sie czujesz?

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 35 tydzień :D do zeszłego poniedziałku było idealnie! Jakbym w ciąży nie była ;) Ale +11,5kg które poszło głównie w brzuch i cycki uciska na nerw kulszowy i ledwo chodzę :( Dziś byłam u fizjoterapeutki na ćwiczeniach + oblepiła mi plecy plastrami. Oby pomogło! :)
A swoją drogą to uwielbiam naszą szkołę rodzenia na Bema. Zawsze tam pomogą! :)

A jak u Ciebie?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz 39 tc. Jestem ogromna i ledwo sie kulam.....
W planach sn mam nadzieje a jak sie nie uda to cc. Zobaczymy.
Szkole na bema tez uwielbiam. Na gimnastyce jest super i sporo babek w moim terminie. . . . [emoji1] Juz sie nie moge doczekac terminu, ten upal mnie wykancza.
Biedna ty z tymi bolami. Ja tylko puchne i rano mam problemy z chodzeniem. Mam nadzieje ze fizjo Ci pomoglo. [emoji110] [emoji110]

Wysprzatalam juz cale mieszkanie ze dwa razy, wszystko gotowe na przyjscie malej na siat. [emoji3]
Wczoraj bylam na IP w Sniadeckich. Nic sie nie dzialo ale, chcialam sprawdzic. Bardzo mily personel mi sie trafil. Ale dalej celuje w USK. Mam nadzieje ze jak przyjdzie godina W to beda mieli ostry i miejsce.[emoji5]

@Integral 39 tc! Poważnie! Trzymam mocno kciuki za super szybki poród sn ;) Ja dla Tymka codziennie mówię, że 38tc to idealny czas na wyjście z brzucha, więc niech się już szykuje ;P
No i w takim razie możliwe, że spotkałyśmy się na ćwiczeniach ;) Ostatnio byłam na chustonoszeniu u Julki, super sprawa! Bardzo mi się podobało ;)

A w ogóle to chodzisz na ktg do szpitala czy lekarz nie zalecił?

Jeszcze lekarz. 20 mam ostatnia wizyte z ktg o ile dotrwam.

Chustonoszenie mnie jakos nieprzekonuje. A kiedy chodzisz na gimnastyke?

Różnie, idę jutro na 8:30, ale zazwyczaj na 10:30.

Najnowsze info promocyjne :D Od 20.07. w Lidlu promo na ubranka. Pajace, body itp, wzorek w Tweety i Bugs :) Zamierzam kupić ciut większe rozmiary ;)

reklama
Oo prosze ja zawsze chodze na 8:30 wtorki i piatki. Jutro niestety nie ide bo moj jedzie rano do Poznania.
Co do ubranek to mam tego tyle ze moja mala bede mogla ubierac cp godzine w cos innego. Mam ponad 100 sztuk pajacykow. Znajomi mnie tak obdarowali. . . . Do 12 miesiaca mam ful ubranek. Ledwo to pomiescilam.

Do góry