reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Białystok i okolice

reklama
Aga a jak u Ciebie? Jak sie czujesz?

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 35 tydzień :D do zeszłego poniedziałku było idealnie! Jakbym w ciąży nie była ;) Ale +11,5kg które poszło głównie w brzuch i cycki uciska na nerw kulszowy i ledwo chodzę :( Dziś byłam u fizjoterapeutki na ćwiczeniach + oblepiła mi plecy plastrami. Oby pomogło! :)
A swoją drogą to uwielbiam naszą szkołę rodzenia na Bema. Zawsze tam pomogą! :)

A jak u Ciebie?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz 39 tc. Jestem ogromna i ledwo sie kulam.....
W planach sn mam nadzieje a jak sie nie uda to cc. Zobaczymy.
Szkole na bema tez uwielbiam. Na gimnastyce jest super i sporo babek w moim terminie. . . . [emoji1] Juz sie nie moge doczekac terminu, ten upal mnie wykancza.
Biedna ty z tymi bolami. Ja tylko puchne i rano mam problemy z chodzeniem. Mam nadzieje ze fizjo Ci pomoglo. [emoji110] [emoji110]

Wysprzatalam juz cale mieszkanie ze dwa razy, wszystko gotowe na przyjscie malej na siat. [emoji3]
Wczoraj bylam na IP w Sniadeckich. Nic sie nie dzialo ale, chcialam sprawdzic. Bardzo mily personel mi sie trafil. Ale dalej celuje w USK. Mam nadzieje ze jak przyjdzie godina W to beda mieli ostry i miejsce.[emoji5]

@Integral 39 tc! Poważnie! Trzymam mocno kciuki za super szybki poród sn ;) Ja dla Tymka codziennie mówię, że 38tc to idealny czas na wyjście z brzucha, więc niech się już szykuje ;P
No i w takim razie możliwe, że spotkałyśmy się na ćwiczeniach ;) Ostatnio byłam na chustonoszeniu u Julki, super sprawa! Bardzo mi się podobało ;)

A w ogóle to chodzisz na ktg do szpitala czy lekarz nie zalecił?

Jeszcze lekarz. 20 mam ostatnia wizyte z ktg o ile dotrwam.

Chustonoszenie mnie jakos nieprzekonuje. A kiedy chodzisz na gimnastyke?

Różnie, idę jutro na 8:30, ale zazwyczaj na 10:30.

Najnowsze info promocyjne :D Od 20.07. w Lidlu promo na ubranka. Pajace, body itp, wzorek w Tweety i Bugs :) Zamierzam kupić ciut większe rozmiary ;)

reklama
Oo prosze ja zawsze chodze na 8:30 wtorki i piatki. Jutro niestety nie ide bo moj jedzie rano do Poznania.
Co do ubranek to mam tego tyle ze moja mala bede mogla ubierac cp godzine w cos innego. Mam ponad 100 sztuk pajacykow. Znajomi mnie tak obdarowali. . . . Do 12 miesiaca mam ful ubranek. Ledwo to pomiescilam.

Do góry