reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

ide w piątek na usg 4d do Arciszewskich, opisze jak było, a na wizyte umówiłam się do dr Aleksiejczuk, dobra jest?

reklama
dr. Aleksiejczuk juz opisywałam na forum. Fantastyczna , bardzo serdeczna kobietka. Ona mnie własnie kroiła. POtem, jak mnie do domu wypisali to jeszcze do domu do mnie dzwonila i pytała, czy wszystko oki.

kalina na razie nic mi się nie chce, jestem zła bo walczę z katarem. jak przegram i nie wyjdze z tego do piatku, to imieniny przenosu=imy na nastepna sobotę :( :( :( :(

No, podpadziocha, Żużaczku. To ja męża urabiam, nianke na sobote dla dwójki starszych mam, prezencik sie szykuje, a ty mi taki numer z katarem?? Hmmm.... :mad: :mad: :mad:
Lecz katar i już.
Wszystkiie domowe i niedomowe sposoby.
- moczenie nóg w gorącej wodzie z solą
- picie malinowej herbaty
- jedzenie czosnku i cebuli w ilościach nieograniczonych
- wpuszczanie soli morskiej do nosa
- no i co tylko...odprężające chwile z mężem ...to podobno leczy wszystkie dolegliwości....

NO a jak sie nie da, trudno....sobót w roku jak mrówków. W końcu czym są imieniny? Dzis są jutro ich nie ma ;D ;D ;D

KALINA byle nie łączyć czosnku z przytulaniem ;)

ja biore oscillokocinum. Jak na razie katarek w normie, nie szaleje. Zobaczymy wieczorkiem

A ty wiesz że oscillococcinum to się z kaczki robi?
Leczysz sie kaczką. :laugh: :laugh: :laugh:
Forma rosołku mnie by bardziej odpowiadała...
A mnie nie przeszkadza czosnek w przytulaniu. Jak mój ślubny sie naje, to ja tez sie opechram jak dzika i oboje woniejemy cudnie, jest normal. Zreszta ja lubie czosnek.Ja bym go nawet z czosnkiem w zębach przytulała...w roboczym ubranku, w trocinach, w czym chcesz...na dywanie w przedpokoju.... ;D

i to z kaczki zarazonej grypącóz... jaki prezydent taka tarapia... tyle, ze terapia jest skuteczna ;D ;D

Ja mysle ze metoda wlasciwej sugestii osiagasz doskonale wyniki. masz sugestywna osobowosc. :D
No nic, wcinaj te kaczke , bedzie dobrze.
Klocki lego! Nienawidze klockow lego.

Dzis zakupiłam nareszcie dobra herbatę. Ostatnio w rozpaczy bezgotówkowej takie byle co kupiłam, trociny normalnie za 1,50 w kauflandzie 100 torebek. :laugh:
No ale pięcioosobowa rodzina...ale dzis wysupłałam ostatnie groszaki na angielski breakfast mieszanke za 9,90 ( tez nie szczyt smaku, ale nareszcie wiem, że herbate piję).
Juz druga szklaneczke sączę! Co za radość!

ja ostatnio odwiedzilam sklep z herbatami..... szecherezada..... poezja...... albo herbatka z platkami chabrów......

reklama
Do góry