reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bhp

M_KTOSIU - zazwyczaj to wiecej strachu niz bolu jest przy takich wypadkach.....no ale uwazac trzeba.....napewno nic Nelince nie bedzie:tak:
Ja dlatego tak nie sadzam, nie podpieram....no chyba ze razem siedzimy....Kuba jest tak ruchliwy ze jego nie mozna zostawic, bo od razu gdzies złazi, włazi i dziwne pozy przyjmuje:dry:

Heheheh a ten cały dynks;-)pozyteczny bardzo widze......ciekawe czy u nas cos takiego jest....kurka wczoraj w tesco bylam:dull:
Hehehehe a jak otworzylam to zdjecie Nelinki - Kubala siedział mi na kolanach i gapi sie na monitor takimi oczami:szok: jak zahipnotyzowany.....i nagle krzyknął "ejjjjjjjjj" :-D:-D:-D

reklama
jestem zalamana i przerazona. Moj synek spadl z kanapy :szok::wściekła/y::no::zawstydzona/y::-(
idziemy do pediatry jak M wroci do domu. Bosze , nie wiem co ja myslalam!

niczko - nie martw się kochana:-( moja natala też kiedyś siorce z łózka sieprzeturlała i jest oki... troszkę (bardzo popłakała) strach był ale wszystko dobrze sie skończyło..........
................każdy kiedyś upadł na główkę:tak:............ moi rodzice jak miałam 5 m-cy zostawili mnie wózku z 3letnia kuzynką a ta mnie wyrzuciła z niego:rofl2:

NICZKO - wiem ze sie martwisz i stresujesz, ale tez mysle ze bedzie dobrze......takich wypadkow teraz niestety bedzie coraz wiecej:sorry2: Tak jak HANIA mowi kazdy z nas upadl czasem na glowke:-D Ale jesli to ma Cie uspokoic - to pewnie, idz do lekarza. Bedzie dobrze kochana:tak:

Kuba tez dzisiaj oczywiscie walnął sie w łepetynke......łaził po kocyku, oczywiście zaczął sie wspinać przy ławie, stracił równowagę......i bach..najpierw na dupke a potem głową o podłogę....aż zadudniło....popłakał chwile i zaraz było cool:sorry2:

Moja Ala tez dzis rabnęła w podłoge, siedziala na macie ja wyszlam z pokoju a ona chcyba chiala siegnac po zabawke ktora jej uciekla no i za mocno sie do przodu wychili i bęc nosem w podłoge aż zadudniło, a płaczu było co nie miara ale szybko przeszło jak przytuliłam berbecia:-D:tak:

niczko mi jeszcze Tygrysiak nie spadl ale o maly wlos brakowalo w nocy ......ale jesli Cie troszeczke pociesze to mojej kolezanki syn jest ze stycznia i spadl jej na gres w pokoju juz dwa razy ...i nic sie mu sie nie stalo....wiem ze to nie jest wytlumaczenie ani pocieszenie........ja rowniez mam nadzieje i wiem ze wszystko bedzie dobrze

reklama
Do góry