reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta

reklama
Dalej mnie nie rozumiesz dziewczyno ostatnio tez miałam duzo pozytywych i zrobiłam betę I nic nie wyszło wiec boję się drugi raz ze tak bedzie
Zgodze sie, nie rozumiem, bo wysylasz zdjecie bez kontekstu, z samym pytaniem i co, maja ci przypadkowe osoby na forum ze szklanej kuli wyczytac? Od tego sa badania i lekarze i tam najlepiej skieruj te kwestie.
Jeszcze wyniku nie ma, będzie miała 16. Wiec przypuszczam ze robila wczoraj w przychodni. A tam zawsze wyniki sa po weekendzie albo na nastepny dzien. Nie na moje nerwy 😅
mysle, ze @olka11135 pyta o ten poprzedni przypadek, kiedy pomimo pozytywow nie wyszlo

Zgodze sie, nie rozumiem, bo wysylasz zdjecie bez kontekstu, z samym pytaniem i co, maja ci przypadkowe osoby na forum ze szklanej kuli wyczytac? Od tego sa badania i lekarze i tam najlepiej skieruj te kwestie.

mysle, ze @olka11135 pyta o ten poprzedni przypadek, kiedy pomimo pozytywow nie wyszlo
o to dobre pytanie, bo moze wynik byl pozytywny a ktos zle go odczytal 😅

o to dobre pytanie, bo moze wynik byl pozytywny a ktos zle go odczytal 😅
Sluchaj staram sie o dziecko dlugo w lipcu byla taka sytacja ze zrobiłam 4 testy były wszystkie 2 kreski zrobiłam betę niby lekarz powiedział nie więc próbowaliśmy dalej teraz grudzień jest znów zrobiłam testy pozytywne i bardzo widoczne badania zbery bede mieć 15.12.2024 wrzuciłam te testy o zapytanie co sądzicie o tym bo boje się poniedziałku

reklama
Sluchaj staram sie o dziecko dlugo w lipcu byla taka sytacja ze zrobiłam 4 testy były wszystkie 2 kreski zrobiłam betę niby lekarz powiedział nie więc próbowaliśmy dalej teraz grudzień jest znów zrobiłam testy pozytywne i bardzo widoczne badania zbery bede mieć 15.12.2024 wrzuciłam te testy o zapytanie co sądzicie o tym bo boje się poniedziałku
ale masz te wyniki z lipca? Widziałaś je?

Do góry