reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta

reklama
Dalej mnie nie rozumiesz dziewczyno ostatnio tez miałam duzo pozytywych i zrobiłam betę I nic nie wyszło wiec boję się drugi raz ze tak bedzie
Zgodze sie, nie rozumiem, bo wysylasz zdjecie bez kontekstu, z samym pytaniem i co, maja ci przypadkowe osoby na forum ze szklanej kuli wyczytac? Od tego sa badania i lekarze i tam najlepiej skieruj te kwestie.
Jeszcze wyniku nie ma, będzie miała 16. Wiec przypuszczam ze robila wczoraj w przychodni. A tam zawsze wyniki sa po weekendzie albo na nastepny dzien. Nie na moje nerwy 😅
mysle, ze @olka11135 pyta o ten poprzedni przypadek, kiedy pomimo pozytywow nie wyszlo

Zgodze sie, nie rozumiem, bo wysylasz zdjecie bez kontekstu, z samym pytaniem i co, maja ci przypadkowe osoby na forum ze szklanej kuli wyczytac? Od tego sa badania i lekarze i tam najlepiej skieruj te kwestie.

mysle, ze @olka11135 pyta o ten poprzedni przypadek, kiedy pomimo pozytywow nie wyszlo
o to dobre pytanie, bo moze wynik byl pozytywny a ktos zle go odczytal 😅

o to dobre pytanie, bo moze wynik byl pozytywny a ktos zle go odczytal 😅
Sluchaj staram sie o dziecko dlugo w lipcu byla taka sytacja ze zrobiłam 4 testy były wszystkie 2 kreski zrobiłam betę niby lekarz powiedział nie więc próbowaliśmy dalej teraz grudzień jest znów zrobiłam testy pozytywne i bardzo widoczne badania zbery bede mieć 15.12.2024 wrzuciłam te testy o zapytanie co sądzicie o tym bo boje się poniedziałku

reklama
Sluchaj staram sie o dziecko dlugo w lipcu byla taka sytacja ze zrobiłam 4 testy były wszystkie 2 kreski zrobiłam betę niby lekarz powiedział nie więc próbowaliśmy dalej teraz grudzień jest znów zrobiłam testy pozytywne i bardzo widoczne badania zbery bede mieć 15.12.2024 wrzuciłam te testy o zapytanie co sądzicie o tym bo boje się poniedziałku
ale masz te wyniki z lipca? Widziałaś je?

Do góry