Lady Loka
Fanka BB :)
W jakim kraju mieszkasz?Nie widziałam tylko telefonicznie powiedzieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W jakim kraju mieszkasz?Nie widziałam tylko telefonicznie powiedzieli
NiemcyW jakim kraju mieszkasz?
Pomyliło mi się 16.12.2024W niedzielę?
Niemcy
Tak masz racje i teraz boję się zeby nie było to samoNo to tak naprawdę nie wiesz czy była ciąża czy nie było
Musisz poczekać. Kreski są mega grube, nie ma szans, by beta wyszła zerowa.Tak masz racje i teraz boję się zeby nie było to samo
Dziękuję za wsparcie 16.12.2024 napisze co wyszloMusisz poczekać. Kreski są mega grube, nie ma szans, by beta wyszła zerowa.
Na pewno beta będzie pozytywna. Trzymam kciuki za zdrowy rozwój ciąży!Dziękuję za wsparcie 16.12.2024 napisze co wyszlo
Dziękuję jutro dam znac co i jak jeszcze raz dziekuje za miłe słowoNa pewno beta będzie pozytywna. Trzymam kciuki za zdrowy rozwój ciąży!
Dziękuję jutro dam znac co i jak jeszcze raz dziekuje za miłe słowo
Dostalam odpowiedź jestem w ciążyNa pewno beta będzie pozytywna. Trzymam kciuki za zdrowy rozwój ciąży!