Carl10071986
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale co mamy sądzić?Hejo wszystkim mam pytanie co sądzicie o tym
Ciąża?ale co mamy sądzić?
Sądzimy, że do zdjęcia pamiątkowego weź ten clearblue bez daty, będzie się spoko prezentował.Hejo wszystkim mam pytanie co sądzicie o tym
Skąd ten pomysł?Ciąża?
szczerzę? Nie wierzę...Ciąża?
Wiesz miałam podobno sytuację w lipcu z testami z zrobili mi betę i nic nie było tylko ze w lipcu miałam jaśniejsze kreski nie wiem dlaczego taka chamska odpowiedź różnie bywa z testami dzis pobrali mi betę w poniedziałek bede wiedzieć dlatego postanowilam dac tu post zobaczyc jakie komentarze beda ale dziękuję z góry za kometarz twoj i przepraszamszczerzę? Nie wierzę...
Nawet nie musisz czytać instrukcji. Obok okienka masz narysowane wyraźnie : jedna kreska - brak ciąży, dwie kreski - ciąża.
Więc w czym problem?
Kreski są tak wyraźne, że bhcg jest pewnie już w setkach albo tysiącach.
Więc tak - ciąża.
Po tydmch testach pewnie widać będzie coś w macicy .Hejo wszystkim mam pytanie co sądzicie o tym