reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta

Sluchaj staram sie o dziecko dlugo w lipcu byla taka sytacja ze zrobiłam 4 testy były wszystkie 2 kreski zrobiłam betę niby lekarz powiedział nie więc próbowaliśmy dalej teraz grudzień jest znów zrobiłam testy pozytywne i bardzo widoczne badania zbery bede mieć 15.12.2024 wrzuciłam te testy o zapytanie co sądzicie o tym bo boje się poniedziałku
Dobrze. A widziałaś wyniki bety? I 16. Bo 15 jest jutro.

reklama
Sluchaj staram sie o dziecko dlugo w lipcu byla taka sytacja ze zrobiłam 4 testy były wszystkie 2 kreski zrobiłam betę niby lekarz powiedział nie więc próbowaliśmy dalej teraz grudzień jest znów zrobiłam testy pozytywne i bardzo widoczne badania zbery bede mieć 15.12.2024 wrzuciłam te testy o zapytanie co sądzicie o tym bo boje się poniedziałku
a kiedy miałaś ostatni okres?

Wiesz miałam podobno sytuację w lipcu z testami z zrobili mi betę i nic nie było tylko ze w lipcu miałam jaśniejsze kreski nie wiem dlaczego taka chamska odpowiedź różnie bywa z testami dzis pobrali mi betę w poniedziałek bede wiedzieć dlatego postanowilam dac tu post zobaczyc jakie komentarze beda ale dziękuję z góry za kometarz twoj i przepraszam
To trochę trudne zadanie przed nami, bo skoro Ty będziesz wiedzieć dopiero w poniedziałek, jak my możemy cokolwiek wiedzieć i Ci powiedzieć już dzisiaj...? Przewidzieć, czy będzie jak w lipcu czy nie?
Czy ktoś zrobi betę wirtualnie na już?
Czy jest na sali wróżka? 🔮🥠
Nie wiem, co jest chamskiego w cytowanej odpowiedzi, bo, no właśnie, trudno chyba poprzez forum wiedzieć coś z góry? Przykro mi, że "miałaś podobną sytuację w lipcu", ale chyba żadna z nas nie będzie w stanie zadośćuczynić, niestety...
Pewnie po prostu chciałabyś usłyszeć, że będzie dobrze, nie?

To trochę trudne zadanie przed nami, bo skoro Ty będziesz wiedzieć dopiero w poniedziałek, jak my możemy cokolwiek wiedzieć i Ci powiedzieć już dzisiaj...? Przewidzieć, czy będzie jak w lipcu czy nie?
Czy ktoś zrobi betę wirtualnie na już?
Czy jest na sali wróżka? 🔮🥠
Nie wiem, co jest chamskiego w cytowanej odpowiedzi, bo, no właśnie, trudno chyba poprzez forum wiedzieć coś z góry? Przykro mi, że "miałaś podobną sytuację w lipcu", ale chyba żadna z nas nie będzie w stanie zadośćuczynić, niestety...
Pewnie po prostu chciałabyś usłyszeć, że będzie dobrze, nie?

Jeżeli @Carl10071986 jest skorpionem to Ariah wróżyła niespodziewaną ciążę w grudniu xD

reklama
Do góry