reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta

reklama
Hejo wszystkim mam pytanie co sądzicie o tym
Dziewczyno, wysylasz 6 pozytywnych testow i masz wielka rozkmine, co to znaczy i szokuje cie, ze dziewczyny odpowiadaja sarkastycznie (chociaz bynajmniej nie chamsko). Czego sie spodziewalas? Ja bym z tyloma pozytywami pewnie olala bete, ale rozumiem, ze masz jakies tam zle doswiadczenia.
Co ja sadze, no pewnie beda z tego dzieci 😂 moze nie z matka einsteinem, jesli najprostszego testu swiata nie potrafi zinterpretowac, ale takie matki tez sa i zyja 😜❤️

Dziewczyno, wysylasz 6 pozytywnych testow i masz wielka rozkmine, co to znaczy i szokuje cie, ze dziewczyny odpowiadaja sarkastycznie (chociaz bynajmniej nie chamsko). Czego sie spodziewalas? Ja bym z tyloma pozytywami pewnie olala bete, ale rozumiem, ze masz jakies tam zle doswiadczenia.
Co ja sadze, no pewnie beda z tego dzieci 😂 moze nie z matka einsteinem, jesli najprostszego testu swiata nie potrafi zinterpretowac, ale takie matki tez sa i zyja 😜❤️
Dalej mnie nie rozumiesz dziewczyno ostatnio tez miałam duzo pozytywych i zrobiłam betę I nic nie wyszło wiec boję się drugi raz ze tak bedzie

Wg testów jesteś w ciąży bo są pozytywne,
Powtórz betę w poniedziałek znów i będziesz widzieć jaki jest przyrost albo czy spada
Same zdj testów na tą chwilę pokazują ciąże nic więcej

reklama
To są pozytywne testy
Beta na pewno nie będzie negatywna
Okres ci się spóźnia
Testy pozytywne nie żadne duszki .

To po co ten post jak ktoś Ci pisze ze ciąża a ty dalej nie wierzysz !

Poczekaj do poniedziałku

Do góry