reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta

Klaudeczka94

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny 😊 mam pytanie , ile mniej więcej czekałyście na wyniki bety ? Bo idę w poniedziałek i zastanawiam się czy jakoś da się przyspieszyć żeby wynik odebrać w tym samym dniu.

reklama
Ja szłam rano kolo8mej wynik miałam już o 15tej do 17tej na bank miałam wyniki każdej bety

reklama
Ja w trybie standardowym w Diagnostyce miałam idąc rano zawsze tego samego dnia popołudniu,raz tylko de wieczora czekałam.
Ale jest jeszcze możliwość w punkcie gdzie jest laboratorium dopłacić i wyniki są maks do 4h , w każdym innym laboratorium diagnostyki gdzie nie ma laboratorium jest opcja dopłaty i wyniki są do maks 8h.

Do góry