reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta hcg po poronieniu a możliwa ciąża

reklama
Dodam, że łyżeczkowanie miałam w 10 TC, HCG miałam około 35 tysięcy gdy poszlam do szpitala, nie miałam krwawienia (poronienie zatrzymane).
Hej ja miałam podobnie - poronienie zatrzymane w 10tc , beta hcg ok 39000 , dodatnia beta utrzymywała mi się ok 3 tygodnie po łyżeczkowaniu

Kurcze u mnie 7 tygodni minęło w czwartek. Lekarz mi nie zalecił. Sugerował zrobić bete ale ja tak na logike testy mam dodatnie to i bete bede miala, po tygodniu jesli znow test dodatni to znaczy ze nie spada. Wizyte mam 12 lipca po miesiaczce to sie dowiem więcej . Kurcze ja tez miałam poronienie zatrzymane ale bete nie wiem jaką miałam startową na pewno dużą.

Kurcze u mnie 7 tygodni minęło w czwartek. Lekarz mi nie zalecił. Sugerował zrobić bete ale ja tak na logike testy mam dodatnie to i bete bede miala, po tygodniu jesli znow test dodatni to znaczy ze nie spada. Wizyte mam 12 lipca po miesiaczce to sie dowiem więcej . Kurcze ja tez miałam poronienie zatrzymane ale bete nie wiem jaką miałam startową na pewno dużą.
No może spadać, ale powoli 🤷‍♀️ beta dodatnia, ale nie wiesz ile.

Beta może być dodatnia, ale testy nie pokazują jak jest wysoka. Zrób badanie w poniedziałek i środę i sprawdź czy rośnie czy maleje. Testy tego nie pokażą.

reklama
Mi w 10 dni spadła z 12k do 114, później już nie badałam, bo i tak chciałam jeden cykl przeczekać.

Do góry