reklama
Hej ja miałam podobnie - poronienie zatrzymane w 10tc , beta hcg ok 39000 , dodatnia beta utrzymywała mi się ok 3 tygodnie po łyżeczkowaniuDodam, że łyżeczkowanie miałam w 10 TC, HCG miałam około 35 tysięcy gdy poszlam do szpitala, nie miałam krwawienia (poronienie zatrzymane).
madziulka_91
Fanka BB :)
Kurcze u mnie 7 tygodni minęło w czwartek. Lekarz mi nie zalecił. Sugerował zrobić bete ale ja tak na logike testy mam dodatnie to i bete bede miala, po tygodniu jesli znow test dodatni to znaczy ze nie spada. Wizyte mam 12 lipca po miesiaczce to sie dowiem więcej . Kurcze ja tez miałam poronienie zatrzymane ale bete nie wiem jaką miałam startową na pewno dużą.
Lady Loka
No może spadać, ale powoli beta dodatnia, ale nie wiesz ile.Kurcze u mnie 7 tygodni minęło w czwartek. Lekarz mi nie zalecił. Sugerował zrobić bete ale ja tak na logike testy mam dodatnie to i bete bede miala, po tygodniu jesli znow test dodatni to znaczy ze nie spada. Wizyte mam 12 lipca po miesiaczce to sie dowiem więcej . Kurcze ja tez miałam poronienie zatrzymane ale bete nie wiem jaką miałam startową na pewno dużą.
jasani
Beta może być dodatnia, ale testy nie pokazują jak jest wysoka. Zrób badanie w poniedziałek i środę i sprawdź czy rośnie czy maleje. Testy tego nie pokażą.Kurcze u mnie 7 tygodni minęło w czwartek. Lekarz mi nie zalecił. Sugerował zrobić bete ale ja tak na logike testy mam dodatnie to i bete bede miala, po tygodniu jesli znow test dodatni to znaczy ze nie spada. Wizyte mam 12 lipca po miesiaczce to sie dowiem więcej . Kurcze ja tez miałam poronienie zatrzymane ale bete nie wiem jaką miałam startową na pewno dużą.
Crazylalafresh
Moderator
Ja miałam bez zabiegu poronienie i mi spadła beta z 3150 do 0 w 13 dni
reklama