reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta HCG

reklama

Załączniki

• IMG_20230725_084903.jpg
    IMG_20230725_084903.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 91
Były stosunki jeszcze parę dni po tym 10 lipca. Jaki polecasz najczulszy test ciążowy bo ten co miałam ma 25 mlU/Ml, a jeszcze jak patrzę na niego pod kątem to widzę jakąś bladą kreskę 🤦

Były stosunki jeszcze parę dni po tym 10 lipca. Jaki polecasz najczulszy test ciążowy bo ten co miałam ma 25 mlU/Ml, a jeszcze jak patrzę na niego pod kątem to widzę jakąś bladą kreskę 🤦
Spróbuj testu o czułości 10. Jak masz blisko do Rossmana to możesz spróbować kupić np paskowe.

Nie chcę Ci robić jakichś nadziei w razie czego, ale w moim przypadku najpierw wychodziły testy rossmanowskie (ale moja beta była wtedy bardzo mała). Kupiłam dwa testy innych firm jeszcze w aptece o czułości 10 i nawet z porannego moczu następnego dnia były białe. Zrobiłam w końcu betę i była dodatnia.

Właśnie się zbieram i jadę do pracy podpisać jakiś papier i od razu do Rossmana zajadę. A te testy z Rossmana robiłaś rano?

Właśnie się zbieram i jadę do pracy podpisać jakiś papier i od razu do Rossmana zajadę. A te testy z Rossmana robiłaś rano?
Pierwszy test który zrobiłam i wyszedł pozytyw robiłam akurat po południu i dla pewności jeszcze następnego dnia rano rossmanowski i jeszcze apteczne.

Ja mimo takiej bety poroniłam zaczęłam krwawić w sobotę i pojechałam na sor lecz niestety nie było co już ratować 😢

reklama
Do góry