angeliskax
Moderator
No to dawaj znaćDzięki, we wtorek zrobię test bo planowo @ mam dostać w poniedziałek, pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dawaj znaćDzięki, we wtorek zrobię test bo planowo @ mam dostać w poniedziałek, pozdrawiam
Okresu jeszcze nie ma ale test też niestety negatywnyNo to dawaj znać
No to dawaj znać
Może Ci się cykl wydłużył. Czy po drodze były stosunki? Czy jednak już nie?Okresu jeszcze nie ma ale test też niestety negatywny
Spróbuj testu o czułości 10. Jak masz blisko do Rossmana to możesz spróbować kupić np paskowe.Były stosunki jeszcze parę dni po tym 10 lipca. Jaki polecasz najczulszy test ciążowy bo ten co miałam ma 25 mlU/Ml, a jeszcze jak patrzę na niego pod kątem to widzę jakąś bladą kreskę
Pierwszy test który zrobiłam i wyszedł pozytyw robiłam akurat po południu i dla pewności jeszcze następnego dnia rano rossmanowski i jeszcze apteczne.Właśnie się zbieram i jadę do pracy podpisać jakiś papier i od razu do Rossmana zajadę. A te testy z Rossmana robiłaś rano?
Przykro mi dziewczynyPierwszy test który zrobiłam i wyszedł pozytyw robiłam akurat po południu i dla pewności jeszcze następnego dnia rano rossmanowski i jeszcze apteczne.