Marcelina2019
Początkująca w BB
Tak,jest taki znaczek.Robiłam badanie w innym laboratorium.Ale przy wartości jest może znaczek <? Badanie robiłaś w tym samym laboratorium?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,jest taki znaczek.Robiłam badanie w innym laboratorium.Ale przy wartości jest może znaczek <? Badanie robiłaś w tym samym laboratorium?
Powinna zrobić w tym samym?Tak,jest taki znaczek.Robiłam badanie w innym laboratorium.
<2.3 oznacza, że taka ma dokładność dany sprzęt w labolatorium. Nie jest w stanie obliczyć, czy to 0, czy 0.1, czy 2.01.Powinna zrobić w tym samym?
No to wynik jest negatywny czyli poniżej wartości 2,3. Nic tam nie urosło bo równie dobrze może to być 0.Tak,jest taki znaczek.Robiłam badanie w innym laboratorium.
14 dni po ostatnim stosunku.Ile dni po stosunku najlepiej zrobić Bthcg? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Szansa jest zawsze dopóki nie ma miesiączki. Zagnieżdżenie zarodka może nastąpić w 6-12 dniu po wystąpieniu owulacji. Jeśli implantacja zarodka się powiedzie, to w ciągu kolejnych 2-3 dni wzrasta beta HCG, najpierw wykrywalna jest we krwi (wyższe stężenie), potem w moczu. Dlatego zaleca się testować dopiero w dniu spodziewanej miesiączki.Dziewczyny, mam dostać 17.08 miesiączkę.Dzisiaj robiłam test ciążowy z moczu i wyszedł negatywny.Czy jest chociaż jakaś nadzieja że w tym cyklu nam się udało? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.