reklama
jasani
Fanka BB :)
A kiedy mialas podany zastrzyk? Bo może to jeszcze nie ciąża tylko pozostałości po nim.cykle mam 31 dni . Jestem też po zastrzykach ovitrele wiem że one powiększają betę jutro powinnam sprawdzić tak naprawdę czy jest przyrost bety. Chodziło mi o to czy mój dzisiejszy wynik bety wykluczył już ciążę.
Tykaweronika
A kiedy mialas podany zastrzyk? Bo może to jeszcze nie ciąża tylko pozostałości po nim.
Jeżeli jest ciąża to dzisiaj po 24 godzinach powinien być przyrost jeżeli jest spadek to więc pozostałości po lekach
mamamama34
Zaangażowana w BB
Daj nam znac jak zrobisz bete i bedziesz miala wyniki bo nie wiem czy idziesz dzis czy jednak jutro powodzeniaCzy wynik bety 8.03 może oznaczyć początek ciąży ? czy jest sens iść jutro powtórzyć bete?
Tykaweronika
Beta spadła na 5
Mama23?????
Przykro mi . To pewnie jednak przez lek . Ale trzymam kciuki zeby sie udalo zobaczyc 2 kreskiBeta spadła na 5
Mama23?????
Przykro mi . To pewnie jednak przez lek . Ale trzymam kciuki zeby sie udalo zobaczyc 2 kreskiBeta spadła na 5
Tykaweronika
Dziś jadę jeszcze na wyniki biopsji endometrium. Mam nadzieję że nie usłyszę że nie dane jest mi być mamą
Mama23?????
Smutne sa takie sytuacje . Mam nadzieje ze bedzie wporzadku I jeszcze uslyszysz dobra wiadomoscDziś jadę jeszcze na wyniki biopsji endometrium. Mam nadzieję że nie usłyszę że nie dane jest mi być mamą
reklama
Tykaweronika
raz była ciąża tylko utracona w 7 tyg więc może się uda druga taka na 9 miesięcySmutne sa takie sytuacje . Mam nadzieje ze bedzie wporzadku I jeszcze uslyszysz dobra wiadomosc