reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
A ile dni po @ jestes ?
Tykaweronika
27 dc . Dostaję zalecenia od ginekologa z konkretną datą i konkretnym dniem cyklu kiedy muszę zrobić badania z krwiA ile dni po @ jestes ?
Mama23?????
A jak dlugie masz cykle ? To rozumiem ze jestes przed miesiaczka lub w dniu ?27 dc . Dostaję zalecenia od ginekologa z konkretną datą i konkretnym dniem cyklu kiedy muszę zrobić badania z krwi
Mama23?????
Bo to tez jest zalezne . Jak zbyt wczesnie zrobisz bete to wyjdzie mniejsza I z kazdym dniem bedzie wzrastac
Tykaweronika
cykle mam 31 dni . Jestem też po zastrzykach ovitrele wiem że one powiększają betę jutro powinnam sprawdzić tak naprawdę czy jest przyrost bety. Chodziło mi o to czy mój dzisiejszy wynik bety wykluczył już ciążę.Bo to tez jest zalezne . Jak zbyt wczesnie zrobisz bete to wyjdzie mniejsza I z kazdym dniem bedzie wzrastac
Mama23?????
No dokladnie masz powyzej idealna odpowiedzcykle mam 31 dni . Jestem też po zastrzykach ovitrele wiem że one powiększają betę jutro powinnam sprawdzić tak naprawdę czy jest przyrost bety. Chodziło mi o to czy mój dzisiejszy wynik bety wykluczył już ciążę.
Tykaweronika
Narazie to walczę o ciążę żeby wgl była ale dzięki za podpowiedź
reklama
Mama23?????
To tak naprawde jestes 4 dni przed okresem to jestem w szoku ze juz ci wyszla beta . To w dniu miesiaczki powinien byc ogromny skokNarazie to walczę o ciążę żeby wgl była ale dzięki za podpowiedź