Emilcia88
Fanka BB :)
Wizytę dziś na 16?! To za chwilę ! Trzymam kciuki ! Daj znać poI co jak wyniki? Moja beta urosla z 2555 z pon, dzis 4946 takze przyrost jest. Mam wizyte na 16
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wizytę dziś na 16?! To za chwilę ! Trzymam kciuki ! Daj znać poI co jak wyniki? Moja beta urosla z 2555 z pon, dzis 4946 takze przyrost jest. Mam wizyte na 16
Kochana i jak po wizycie ?I co jak wyniki? Moja beta urosla z 2555 z pon, dzis 4946 takze przyrost jest. Mam wizyte na 16
Trzymam kciuki oby wszystko było dobrzeByk pęcherzyk ale nisko osadzony wiec okazr sie e ciągu 2 tygodni czy poronie czy nie
DziekujeTrzymam kciuki oby wszystko było dobrze
Ja robiłam ostatnia betę w sobotę wynosiła prawie 8 tys więc przyrost w normie. A jutro mam swoją pierwszą wizytę na USGDziewczyny jak sytuacja u Was? Mam nadzieję że wszystko ok
Super! GratulacjeJa robiłam ostatnia betę w sobotę wynosiła prawie 8 tys więc przyrost w normie. A jutro mam swoją pierwszą wizytę na USG
Jak u Ciebie ? Byłaś już na drugiej wizycie ?Byk pęcherzyk ale nisko osadzony wiec okazr sie e ciągu 2 tygodni czy poronie czy nie