Wiadomo że jak weszłaś na grupę antyfanow to nic pozytywnego tam nie znajdziesz. Nie bronie jej , bo nie obserwuje jej i nie jestem na bieżąco, ale wydaje mi się że to nic złego w wolnym czasie od pracy zajmować się czymś innym , prowadzić swoją firmę i ją reklamowaćTo handlara, a nie lekarz. Zawedrowalam kiedys na grupe antyfanow i przejrzalam na oczy. Nie zdziwilabym sie, gdyby to nie ona pisala te kilka artykulow na swoim blogu.
reklama
Wiadomo że jak weszłaś na grupę antyfanow to nic pozytywnego tam nie znajdziesz. Nie bronie jej , bo nie obserwuje jej i nie jestem na bieżąco, ale wydaje mi się że to nic złego w wolnym czasie od pracy zajmować się czymś innym , prowadzić swoją firmę i ją reklamować
To jest temat na osobny watek. Wystarczy ja poobserwowac troche na ig i mozna sobie wyrobic zdanie o niej
A.Patrycja
Fanka BB :)
oczywiście, że głupia opinia. Gdyby lekarz uważał moje ciąże za "nie ciaze" I nie wdrożył odpowiednich leków od 5 tygodnia to dzieci bym nie miała. Więc śmiało będę ogłaszać, że tylko idioci tak myślą.To życie i statystyka a nie „głupia opinia”.
olka11135
Dziękuję Ogólnie dziękuję Wam bardzo dziewczyny, gdyby nie Wy byłoby ze mną o wiele gorzej
Musisz zdecydowanie po 48 godzinach powtórzyć w tym samym laboratorium, najlepiej o tej samej godzinie i ja to standardowo dorzuciłabym sobie progesteron
Alinkapralinka
Masz rację, tak zrobię. DziękujęMusisz zdecydowanie po 48 godzinach powtórzyć w tym samym laboratorium, najlepiej o tej samej godzinie i ja to standardowo dorzuciłabym sobie progesteron
Alinkapralinka
Dokończę moją historię skoro już ja zaczęłam. Dzisiejsza beta z maleńkim przyrostem z 630 po 72h na 799. Byłam i ginekolog, która stwierdziła, że mnie zbada no i w momencie wejścia do gabinetu zaczęłam krwawić, a co za tym idzie ronic ciaze. Jest to moja pierwsza ciąża po 6 miesiącach starań. W tej chwili moja głowa nie ogarnia tego co się dzieje. Czuję bardzo duży żal i strach przed tym co mnie czeka. Czy to krwawienie będzie dlugo trwało, czy mogłam coś zrobić, czy znajdę jeszcze w ciążę. Zabawne, bo dziś pęcherzyk byl widoczny podczas USG. Lekarka stwierdziła, że widać, że próbował jeszcze dzisiaj walczyć. Niestety, nie udało nam się. Lekarka stwierdzila też, że mam obserwować, bo może stanie się coś na wzór cudu i nie będę krwawić obficie i pęcherzyk sie utrzyma. Nie bierzemy jednak tego pod uwage. Cieszę się jedynie, że nie stalo się to później lub nie była to cp. Dziękuję Wam za Wasze odpowiedzi, bardzo dużo mi dały
Dokończę moją historię skoro już ja zaczęłam. Dzisiejsza beta z maleńkim przyrostem z 630 po 72h na 799. Byłam i ginekolog, która stwierdziła, że mnie zbada no i w momencie wejścia do gabinetu zaczęłam krwawić, a co za tym idzie ronic ciaze. Jest to moja pierwsza ciąża po 6 miesiącach starań. W tej chwili moja głowa nie ogarnia tego co się dzieje. Czuję bardzo duży żal i strach przed tym co mnie czeka. Czy to krwawienie będzie dlugo trwało, czy mogłam coś zrobić, czy znajdę jeszcze w ciążę. Zabawne, bo dziś pęcherzyk byl widoczny podczas USG. Lekarka stwierdziła, że widać, że próbował jeszcze dzisiaj walczyć. Niestety, nie udało nam się. Lekarka stwierdzila też, że mam obserwować, bo może stanie się coś na wzór cudu i nie będę krwawić obficie i pęcherzyk sie utrzyma. Nie bierzemy jednak tego pod uwage. Cieszę się jedynie, że nie stalo się to później lub nie była to cp. Dziękuję Wam za Wasze odpowiedzi, bardzo dużo mi dały
Bardzo mi przykro. Trzymaj sie cieplo.
olka11135
Bardzo mi przykro, ale proszę kontroluj betę. Bo ona jednak rośnie, słabo ale jednak.
U mnie to niestety była ciąża pozamaciczna, a też był krwawienie i wydawało się, że to "tylko" poronienie. Na szczęście trzymając rękę na pulsie udało mi się zachować jajowód, ale np. moja koleżanka z sali nie miała tyle szczęścia. Choć mogło być jeszcze gorzej ... walcz o swoje zdrowie
Alinkapralinka
Jezu teraz to przyznam wystraszyłam się pytałam wczoraj chyba 15 razy czy lekarka nie sądzi, że może być to cp, powiedziała, że nie. Jutro idę na kontrolę to innego ginekologa, prywatnie skonfrontować jeszcze jej opinieBardzo mi przykro, ale proszę kontroluj betę. Bo ona jednak rośnie, słabo ale jednak.
U mnie to niestety była ciąża pozamaciczna, a też był krwawienie i wydawało się, że to "tylko" poronienie. Na szczęście trzymając rękę na pulsie udało mi się zachować jajowód, ale np. moja koleżanka z sali nie miała tyle szczęścia. Choć mogło być jeszcze gorzej ... walcz o swoje zdrowie
reklama
olka11135
Jezu teraz to przyznam wystraszyłam się pytałam wczoraj chyba 15 razy czy lekarka nie sądzi, że może być to cp, powiedziała, że nie. Jutro idę na kontrolę to innego ginekologa, prywatnie skonfrontować jeszcze jej opinie
U mnie było tak, że ostatnia miesiączka była 15.11.2021, a ciąża pozamaciczna wykryta dopiero 18.01.2022