reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hej, żyję ... dochodzę do siebie po łyżeczkowaniu. Psychicznie ujdzie, wiadomo bywają momenty kiedy chce się zapłakać .. ale nie odczuwam jeszcze tak straty bo mam nadal objawy ciążowe niestety. Mdłości, bardzo duży apetyt. Krwawienie nie jest uciążliwe, troszkę pobolewa. Martwię się tylko o betę czy spada bo w dniu wypisu urosła.
Jak tylko będę mogła zaczynam znowu starania, jak sprawdzę ten twór przy jajniku czy to torbiel czy coś innego.
Nie piszę bo weny zwyczajnie brak. Głównie tylko śpię.

reklama
Ness odpoczywaj ..... daj sobie czas ...

Karola grzecznie tam lez i byleby do jutra,ważne że plamienia koniec ....

Jula owu byla;mowie ci to ja :)

Jugo ja to już jeść nie mogę ....

Bum ale się porobilo;zdrówka ....

Kruczyca nigdy nic nie wiadomo :)

Ruda niby dobre opinie mają zioła ale ja też nie próbowałam ....

Tynka no plusy i minusy spokoju w pracy są,dasz rade :)

Święta i po .... głowa mi pęka

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ruda niestety nie pomogę bo nic takiego nigdy nie stosowałam. Kurde chyba się skuszę na tego castangusa. U mnie po bromergon ie prolaktyna ładnie spadła. Przez tydzień brałam po 1/4 tabl a potem połowę i tak do teraz. Z 32 na 15 po miesiącu stosowania spadła.

Migduch co się dzieje?

Azylek bardzo dziękuję faktycznie super strona. Bardzo ciekawe informacje!

Karola nie stresuj się. Nie ważne co, ważne że już jest dobrze i maluszkowi bije serduszko. Jeśli to krwiaczek to się opróżni i dalej nudna ciąża cie czeka:-)

Luska jak tam kochana?

Ja dziś w pracy mam spokój o dziwo i pewnie dlatego strasznie mi się wlecze ten czas...gdzie tu do 19 jeszcze...
Odpoczywam po spacerze

My jeszcze u teściowej ale juz chce do domu :D

Jugo ząb nie boli już a głowa od 17-stej nawala strasznie , wzięłam ketanol no i przeszło a katar po ttm antybiotyku to już bie taki gęsty a wodnisty się zrobił , więc chyba działa :)..

anula dziękuję , zdrowie się na pewno przyda...
Dokładnie święta i po świętach zamieszania , gotowania i juz po , od jutra wracamy do rzeczywistości ;)

O co chodzi z Migduch co się dzieje bo nie wtajemniczona jestem ...

Milego wieczorku ! ;*

reklama
Pisała na listopadówkach, ze ma słaba kreskę z sikańca na teście i niepotrzebnie sie zdenerwowała, ale nic nie odpisała :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry